Cigdemmmm Kizlar 24+2yim hic agrim sizim yokken 2gundur belim agriyor yani oyle cok siddetli drgil ama normal mi acaba bu haftalarda boyle agrilar olmasi
gozdeak Cigdemmmm normal canim vucut bebege hazirliyo kendini . Bundan sonra ara ara olur artık bel agrilarin
Oglusum89 Cigdemmmm normal bende o haftalarda bel agrısı cektım yuruyemıyodum bıle ayakta kalmak ezıyet oluyodu vucut alıstıkca gectı sımdı ara ara oluyor yıne ama o kdr sıddtlı değil
Livask Cigdemmmm hamilelikte bu tip ağrılar çok normal. Vücudunuzdaki her şey değişiyor sonuçta ve vücudunuzun merkez noktası da değişiyor. Dengeniz bozulur belini ağrır bacaklarınız ağrır kasılır standart tüm gebelerin yaşadığı şeyler.
Bertug-Tugberk-Mom Bende 24+2 yim 1 haftadır deli gibi bel ağrım var , doktor başlar ağrılar dedi gerçekten başladı, yani çok normalmiş Doğuma kadarda sürebilir dedi, magnezyum içiyorum bazende parol ama işe yaramıyor maalesef 🤷🏼♀️🤦🏻♀️
Cigdemmmm Bertug-Tugberk-Mom bende kullabiyorum magnezyum canim parilu sadece migrenim tuttugunda iciyorum tabi fayda etmiyor ama napalim iste bu agrilar da korkutuyor insani bebislere birsey olmasinda gerisi cekilir canim