KbraTarhan Zeynepmom yok canım 0-3 ay kısa kollu aldım bi tane filan uzun kollu var uzun kollu aldım ama onlar 6-9 genellikle. Bebişim kız kızlar çok terliyor dediler çıtçıtlı zıbından başka bişey giydiremiyormuşsun zaten yazın bende o yüzden hep çıtçıtlı zıbın aldım canım kısa kollu askılı
Zeynepmom KbraTarhan bende hep kısa kollu zıbın atlet zıbın tarzı aldım bir tane uzun kollu aldım yaza doğru yazlıklar çıkınca biraz daha almayı düşünüyorum
KbraTarhan Zeynepmom cinsiyet ne canım 😊 ben artık almıcam 20den fazla aldım zaten çıtçıtlı badilerden yeterde artar bile çabuk kalacak zaten 😊 ilk zaman belki pijama takımlarından giydiririm üşümesin diye baktım terleme filan olursa zaten hep çıtçıtlıyla tutarım akşam olunca pijamalarını giydiririm gene ☺
Zeynepmom KbraTarhan kız canım cinsiyet senin mantıklı bende alayım bari pijama takımı bide yelek veya hırka tarzı bir şey dediler dışarı çıkarken serin olursa
KbraTarhan Zeynepmom benimde kız canım 😊 aynen ben pijamada aldım baya ilk zaman çok küçük olur giydiririm diye aynen hırka filanda mantıklı bi kaç tane almak lazım
deletedmom01 Gamze023 Benimde doğum haziranin basında kıyafetleri battaniye havlu fln aldk ben kalan seyleri yazıyımm 😊😊 Nohut battaniye. 5li hastane cikisi. 10'lu hastane cikisi. Küvet takımı ve file. Su termometresi. Tırnak bakm seti. Ates termometresi. Kanguru. Biberon ve tmzleme fırçası. Burun aspiratörü. Bebek deterjanları. Bebek bakım setı. Bebek bezi. Bebek arabası. Beşik ve nevresim vb. . Ayrıca bebek çikolatası. Lohusa serbeti için bardaklar. Kapı süsü takı yastığı 😊😊😊
deletedmom01 Gamze023 Bana alınacaklar 😊 2takım pijama. 2'li lohusa takımı(gecelik ve sabahlık) İç camasırları,corap. Anne bebek seti(taç,terlik falan) Gögüs pedi,gögüs kremi. Lohusa pedi. Çanta 😊😊 Mayısın basında dogum cantası falan hazırlycam hayırlısı 😊😊
Supersmomm Nur55 arkadaş yanlış hesaplamış sanırım 21+2 deymiş 5.aya yeni girmiş oluyor 5. Ay bitmiş olmuyor 😇 İnternetten bakabilirsiniz haftalara göre kac aylık hamile olunuyor cıkıyor yazınca ❤
-Elif- Nur55 21+3 te 5 ay 25+5 te 6 ay 30+0 da 7 ay 34+2 de 8 ay 38+4 de 9 ay 40+0 da 9 ay 10 gün dolmuş oluyo 🌸🌸
Supersmomm Gamze023 takipteyim bu konuyu 🤗 Ben yavaştan beşik ve arabasını aldım bi iki parçada tulum vs aldım. Ne tür kıyafetler giydirilir incemi kalınmı vs tecrübeli anneler paylasır umarım 🙏🏼
Supersmomm -Elif- doğum temmuz başı ise nasıl 5 ayı bitiriyorsunuz 🤔 5 ayın basında olmanız gerekmiyor mu? Benimde temmuz başı gözüküyor doğum 5. Aya yeni girmiş oluyoruz.
-Elif- Supersmomm 21+3 te 5 ay bitmiş oluyo tam 150 gün , 30a bölersek 5 çıkıyo yani 5 ay bitmiş oluyo , sat a göre de doğumum 10 temmuz oluyo 🌸 hesaplama biraz karışık olduğundan biraz kafa karıştırıcı 💜
deletedmom04 Supersmomm olur mu temmuzun 7si dogumum 5 bitti 6dan gün aldım. Google 22haftalik kaç aylık hamile oluyor yazın bi sitede çıkıyor gün gün hem de
Alparslan Arzumehemmed merhaba cnm sen kaç haftalıksın ben 17 haftalığım bu ğün doktor muanem vardı herşeyi sordum ögrendim ama doğum hangi ay ve kaçında olur diye sormayı unutdum😕 benim ikinci doğumum olcak ve sezaryan ilk doğumum buda öyle olcak bi fikir verirmisin.teşekkürler cnm
-Elif- Supersmomm 150 gün tamamlandığı için 5 ay bitmiş oluyo canım 30da 1. Ay 60ta 2. Ay 90. Da 3.ay 120de 4. Ay 150de 5. Ay bitiyo 😘😘😘
Arzumehemmed Ben 20+1 haftalik hamileyim.doktor soylemedi.internetde uygulamalar var ordan bakmistim.insaallah saglikli kucagina alirsin.benim ilk bebegim.fikir vermek konusunda tecrubesizim.insaallah her sey konlunce olur