Beybitooo Kızlar ilk Doğumumu 27 haftalikken erken Doğum yaptım hamile olduğumu geç farketmiştim alkol sigara kullandım ve ağır spor yaptım aradan 1 buçuk yıl geçti korunmayı bıraktık ve hemen hamile kaldım henüz yeni hamileyim ve ayni şeyi yasamaktan korkuyorum kan testi yaptırdım herseyim normal sigarayı bıraktım çok dikkatli davranmaya çalıyorum ayni seyleri yaşayan var mi biraz morale ihtiyacım var 😔
gozdeak Beybitooo gerekeni yaptiysan korkma canım gerisi Allaha kalmış evladini kucağına alırsın insallah . 27 haftalik bebegi yasatamadilar mi ?
Haribo42 Beybitooo korkma cnm sen elinden geleni yap inşş yine öyle bebeğe zararlı şeyler kullanmassan bence hiçbir sıkıntı olmaz😍
Beybitooo gozdeak hayır yaşamadı maalesef ciğerleri gelişmemiş dediler ve bağırarak aşırı sancılı gittim en yakın hastane devlet hastanesi oldugu icin oraya götürdüler ve hem epidural verip hemde genel anestezi uyguladılar biraz ihmalde olduğunu düşünüyorum
gozdeak Beybitooo Allah bu bebegine uzun ömürler versin canim bende onceden alkol sigara kullaniyodum hamile oldugumu ogrendigim gun bıraktım 30.haftaya kadar geldik çok şükür
Beybitooo gozdeak ayyy Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin insallah bide 45 kiloyum o yüzden de biraz korkum var ama bakalim zama ne gösterecek
gozdeak Beybitooo beslenmene dikkat et her sabah yumurtani ye her gece sütünü ic vitaminlerini al kan hapini al sen bütün tedbiri al gerisi Allaha kalmış gönlünü de ferah tut 🙏🏻😘