BuluttSecil Ysmgns keske daha sık gitseniz. Bazı kan ve idrar değerleri saatte bile yükselebiliyormus. Mesela ben de 9 gün önce idrarda protein yokken 9 gün sonra preeklampsi olduğumu öğrendim. Bence en fazla 2 hafta olsun muayene aranız
Ysmgns BuluttSecil doktoruma söyledim hersey normal sürekli kontrol etmek istemiyorum dedi bana kalsa ben her hafta gitmek isterim saglık ocagında son kan ve idrar tahlillerim olucak salı günü inşallah bişey çıkmaz rabbim kimseye saglık sorunu yaşatmasın
Ekim8 Ysmgns benim de aynı taş gibi oluyor ve yürüyemiyorum ama doktor öyle olucagini panik yapma demişti sizde doktorunuzu arayın sorun isterseniz
BuluttSecil Ysmgns sağlık ocagına sık sık gidin o zaman . Rutin kontrolleri sık yaptırmakta fayda var
Asporcee Ysmgns 35 haftalığız bizde iki gündür benimde canım yanıyor sürekli Göbeğimin etrafında toplanıyor sertlik oluyor kasilmalarim arttı biran önce Allahın ixniyle bir doğursak 🤲🤗
Ysmgns Asporcee bence de rabbim sag salim kucağımıza almayı nasip eylesin inşallah insan bekleyince daha çok heyecan yapıyo