Dnz01 Kızlar yarın öğleden sonra asilamam var,aşılama sonrası nelere dikkat etmeliyim,çalıştığım için mecburen pazartesi iş başı ,o güne kadar dinlensem yeterli mi acaba ,sonrasında nelere dikkat etmeliyim ,yardımcı olursanız sevinirim,şu an biraz kasik ağrım var normal mi akintim da çoğaldı,erkenden çatlama ihtimali yok değil mi,dün çatlatma ignemi oldum bakalım hayırlısıyla,
sevval55 Dnz01 canım aşılama tüp bebek gibi riskli bir evre değil cinsel ilişkiye girmemizle aynı o yüzden pek dikkat gerektirecek bişey yok sen yinede agır kaldırma çok yorulma yeter tedbir amaclı insallahh tutsr🙏🏻
sahanem Dnz01 calismasan aslimda daha iyi olur doktorlar bildigim kadariyla 1 2 gun istirat diyor ama den daha fazla yatsan daha iyi olur birde stres sıkıntıdan durabildigin kadar uzak dur sakin kafama takma tutatmi tutmaz mi diye bu gece senin icin dua edicem insallah tutar sende bu duyguları yasarsin bende 7 yillik evliyim cocugumuz olmuyordu asilama yada tup bebek yaptiramadim para durumundan ama allah dualarimi kabul etti suan 32 haftalik hamileyim insallah seninde dualarin kabul olur sende bu duyguları tadarsin cok guzel bi duygu allah istiyen herkeze nasip etsin cok guzel bir duygu
ahd0707 Dnz01 ben 28 Ağustos’ta 2.aşılamamı oldum ilk 15 dk dinlendim sonra günlük hayatıma devam ettim işime devam ettim düşünmedim bile sanada öyle tavsiye ederim ilkinde kendimi çok kastım tutmadı çünkü 🙂
Mervesbaby Anlamıyorum açtığınız konudan ama Allah yardımcınız olsun,gönlünüze göre versin. Yorum gelsin diye yorum yaptım... kafayı boşaltın herşeyi olacağına bırakın benim size diyebileceğim bu. Stres olmayın. 🙏🏻
Dnz01 sevval55 Şevval çok teşekkür ederim canım.simdi daha rahatım biraz kasiyordum kendimi acikcasi,çok teşekkür eddrim 🥰🥰
Dnz01 sahanem canım ya inan duygulandım okuyunca ,benim de öyle 5 yıl bitiyor ,düşükler oldu bıkac tane ,Allah razı olsun duaların için ,çok teşekkür ederim ,inşallah Allahım nasip eder bana da,sizin de Allah bağışlasın canım 🥰🥰🥰🥰🙏🙏
sevval55 Ve tutmazsa sakınn üzülme unutma saglklı bir kadın yumurtlama gunude beraberlik yaşasa hamile kalma oranı %35tir🙏🏻🙏🏻 Birinciye olmazsa sonrakilerde olur🙏🏻
beyazguvercinim33 Dnz01 aşılama ile tüp bebek arasındaki fark biri yumurta toplanmaz anneye direk eşinin örneği transfer edilir tüp bebekte ise anneden yumurta toplanıp laboratuvar ortamında eşinin örneği ile döllendirip transfer edilmek sizin dikkat etmeniz gereken şey doğal beslenmek ağır işler yapmamak cinsel ilişki önerilmiyor banyo yapmamak çünkü sıcak su genital bölgenin genişlemesine sebep oluyor diye duymuştum merdivenler hoplayıp zıplamamak bol su tüketmek bitki çayları tüketmeyin sakin bir şekilde yürümek tabi siz doktorunuza danışın bizim önerilerimizden yanlış olan olabilir
Dnz01 beyazguvercinim33 çok saol canım ,inşallah hayirkisi olur bekliyorum numenemizi verdik bakalım 🥰
KGacar Aşılama sonrasında hemşirelerinden rica et ayaklarının altına bişey koyarak yatırsınlar seni sende uyandıktan sonra mümkün olduğunca ayakların yüksekte uzanmalısın ayrıca verdikleri serum insanın fazlaca tuvaletini getiriyor hemen lavaboya kalkmamaya çalış uzun bi süre yat evine geldikten sonrada aynı şekilde sadece zorunlu ihtiyaçların için ayakta dur. Hem sağlık personeli hemde iki kez aşılama olmuş biri olarak yazıyorum canım bunları umarım rabbim gönlünün istediğini hakkında hayırlı eyleyerek nasip eder sana dualarımız seninle 🙏
Dnz01 KGacar serum da mi veriolar canım,zaten doğumhane de olacak dedi doktor ayakların yüksek bı yerde dedi,ne kadar dinlendiriolar acaba bı fikriniz var mı,
KGacar Dnz01 serumu işlem sonrasında veriyolar o kadar saat aç kalıyosun sonuçta alman gerekiyo İşlem ameliyathane ortamında yapılıyo sonra seni dinlenme odasına alıyolar ordaki yatakta hemşirelerinden rica edebilirsin ayağının altına bişey koymayı çünkü asıl orda dinlendiğin zaman önemli bence
beyazguvercinim33 Dnz01 Allahım maddi manevi emeklerinizi boş çıkarmasın gerçekten çok zor maddi anlamda da manevi anlamda da bir evlat sahibi olabilmek için ne insanlar kredi çekip borçlanıyor işin psikolojik boyutu daha başka ama en önemlisi alınan ilaçlar hormonlar...2 sefer bende tüp bebek yaptırdım çok iyi anlıyorum sizi ama verebileceğim en güzel tecrübe Allah’ın dediği oluyor 😓benim ikisi de de hüsran oldum hatta ölümden döndüm ama Rabbim kulum benim dediğim dedi bize 😭ve ben tedaviyi bıraktım 6. Ayda oğluma normal yolla hamile kaldım bu süreçte hayırlısını istemek sabır tevekkül ve kafa rahat olacak. Hayırlı sonuçlar inşallah
Dnz01 Busimss @Busimss @sevval55 @sahanem @duygusm @Mervesbaby kızlar asilamami oldum,biraz zor oldu ağrım ve kanamam var az,normal midir