Merve6154 Merhaba arkadaşlar ben Sakarya’da oturuyorum 20+6 haftalığım Sakarya’da devlete de kayıt yaptırmak zorunlu mu acaba bilgisi olan var mı devlete kayıt yaptırıp detaylı ultrasonu orada çektirmem gerektiği söylendi de kayıt ettirmek zorunluymuş bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi teşekkürler 😊
Blackkcat Merve6154 ben 5yıl önce kayıtsız direk detaylı ultrasona gitmiştim,Filiz Dursundu doktorum o demişti detaylı için devlette yaptır istersen diye,şu an değişmişmidir bilemem ama Sakaryalı görünce yazmak istedim😊
Beyzanur_02 Merve6154 devlette de kaydınızın olması iyi olur cünkü riskli bir durum olursa o an devlete gidebilirsiniz detaylı ultrason için de önce Doğum evinden herhangi bir doktordan randevu alın muayneye diye gidin dersiniz detaylı ultrason için de sıra almak istiyorum diye doktor yönlendiriyor ama devlette çektirmek istemezseniz en uygun fiyata Ada medica cekiyor 150 tl ymiş bende orda cektircem Konak Adatıp Beyhekim 400 tl ye cekiyor
Merve6154 Blackkcat banada doktorum söyledi devlette de yaptırabilirsin diye ama burda şöyle bir söylenti oluyor devlette de kaydın olması gerekiyor riskli bir durum da devlete görünebilesin diye
irem93 Devletteki doktor yönlendiriyor sonra sıra alıyorsun ama biraz geç veriyorlar sıra bir kişi olduğu icin
irem93 Merve6154 canım herhangi bir sorun olduğunda özel hastane Doğum evi acile gönderir o zaman da orada kaydın yoksa pek ilgilenmediklerinden bahsettiler o yüzden bende gittim hatta tahlillerimi ve ikili test hep orada yaptırdım
Merve6154 Beyzanur_02 Konak hastanesine gidiyorum bende orada 350₺ detaylı ultrason peki adamedicaya sadece detaylı ultrason için gidebiliyor muyuz
Beyzanur_02 Merve6154 evet gidebiliyorsunuz randevu alıp.. bende devlette çektirecektim eşim yanıma giremeyecek devlette yasak diye ordada uygun fiyat diye orda cektircem
Merve6154 Beyzanur_02 evet kimseyi yanına almıyorlar bende yarın gidecem Doğum evine Bülent Şener’e bulabildim randevu ben Trabzon’dan geldim Sakarya’ya o yüzden doktorları da tanımıyorum korkuyorum da biraz doktorların davranışları nasıl diye
Esrayldz Merve6154 Merhaba bende pazartesi Bülent beye gideceğim ilk defa konakta Remzi Bey doktorum. Nasıl memnun kaldınızmı doktordan yoksa sizde sadece devlette kaydım olsun diyemi gittiniz benimde düşüncem o :)
Merve6154 irem93 Özele gidip sonra kayıt oluşturmak için Doğum evine gidildiğinde birşey demiyor Yani doktor hani kaç aylık oldun niye şimdi geldin filan gibisinden onlar da biliyordur o zaman orayada kayıt oluşturmanın gerekli olduğunu öyle mi canım kusura bakma ilk defa gideceğimden dolayı biraz stresliyim sanırım
Kmrn Bende seahta yaptıracağım detaylı ultrasonu. Cd felan veriyorlar mı devlette bizde görebiliyor muyuz detaylı ultrasonu çekerken
Merve6154 Kmrn bende yarın gideceğim muayene olmaya sonrasında detaylı için gün verecekler nasıl oluyor bilmiyorum
irem93 Merve6154 sen git devlet hastanesine tahlil yaptırmak istiyorum de kimse sana geç kaldın demez canim rahat ol
irem93 Kızlar istediğiniz yerde yaptırabilirsiniz detaylı ultrason tek sorun devlete çok sıra oluyor geç veriyorlar ama özelde ki doktorumda devlete doktor da istersen dışarda yaptırabilirsin dediler orada detaylı ultrason sana kalmış sıra beklemek istemezsen dediler