Gamze_fy Merhaba kızlar çok şidetli ağrılı yarım saat on dk Aralıklarla iki gündür göbek ağrım var bildiğiniz göbek deliği
Mavilianne Gamze_fy Doktorunuza gidin mutlaka. Doğum sancısı göbekten girer mi bilmiyorum 🤷🏻♀️ Düzenli sancılarınız olduğunu yazıyorsunuz. Dinlenince geçiyor mu peki ? Ilık bir duş alıp solunuza dönüp uzanın geçer inşaAllah 🌸
sevg141 Bende yasıyorum dün doktorum dusunu al biraz yat geçmezse gel dedi sende bi dene istersen belki yalancı sancıdır
Gamze_fy sevg141 aynen sancı gbi oturup ağlıyorum böyle bi yerleri sıkıyorum ağrı girince geçince de kuş gbi rahatlıyorum . Ağrı’nın geçip girmesi kısa sürüyo
Beklenen_bebek Bende gebeliğin 10. Haftasindayim benimde iki gündür göbek deliği çevresinde ağrı var. Gaz ağrı yapar mı hiç yaşayan oldu mu bu durumu
Gamze_fy Mavilianne yok zaten tüm gün dinleniyorum dinlenmeme rağmen devam ediyor . Fıtık ağrı yapar mı sizce
Mavilianne Gamze_fy Yapabilir canım. Hamilelikte görülme olasılığı malum daha çok. Şişlik var mı ağrıyan yerde ? Bazı kişiler de şişlik oluyormus bazılarında olmuyormus.