Tubanasli Hanımlar malum sıcaklardan balık yeterince tüketilmiyor. Ama haftada 2-3 kez tüketmek gerekiyor hamilelikte. Balık yağı hapı kullanan var mı takviye olarak bi de hangi marka kullanıyorsunuz? 🥰
ozgeya Tubanasli Hamileliğim boyunca İmom Omega3 kullandım.Balık yiyemediğim için ayrıca destek olarak doktorum Krilom Krill Oil balık hapını da kullandırtmıştı.
Ecemsbaby Tubanasli regenesis max kullanıyorum içinde balık yağı dışında omega3 folik asit ve diğer vitaminler de mevcut
Akademisyenanne Tubanasli bana doktorum onermedi. Onun yerine bol bol ceviz ve semizotu tukettim. Balik yasagi kalktigindan beri de haftada iki kez balik yiyorum.
sevdicek ozgeya her gün mu alıyorsunuz ve decavit ile birlikte mi kullanıyorsunuz? Aynısından bende de var da acaba çok mu vitamin alıyorum diye düşünüyorum 🤔
Ecemsbaby Ssedaxx evet benim de hoşuma gitti sadece yutmakta zorlanıyorum o kadar büyük olmasa bile 😔
Serimeri16 Doktorunuzmu yazdı receteylemi aliyorsunuz ben 32 haftalık oldum doktora sordum kullanmak istiyorum oda kullanmak istiyorsa eczaneden al biz yazmiyoruz
ozgeya sevdicek Evet her gün kullandım.Ben decavit hiç kullanmadım. İmom,Ferrum Fort ve Krilom Krill kullandım hap olarak.Son aylarımda da kemik ve eklem ağrılarım için osteocare kullandım.
Mervesbaby Doktorumun önerisi ile Duosvit kullanıyorum. SGK karşılamıyor fiyatı da biraz tuzlu ama emin olun anneye bile yansıyor enerji veriyor. İçerğindeki bir çok vitamin olsun. Ve Doğumdan sonra çocuklarında bile etkisini görmüş anneler mevcut. Hamilelik süresince gümde bir kere alıyorum. 4. Ayımdan beri suan 5 aylık olduk. vitamin profili düzgün ve yeterli. trigliserit form olması avantaj. fransızlarözellikle doğum öncesi ürünlerinde oldukça iyi ürünleri piyasaya sürüyorlar. Tavsiye ederim. Siz de araştırabilirsiniz. Ben çok memnunum.
1234567bsr- Omega royal kullanıyorum. Doktorum en iyisi oldugunu söyledi fiyatı biraZ yuksek ama olsun