ayln39 Kızlar benimle aynı olan var mı ben nefes almakta zorlaniyorum🤭 yemek yiyince hemen şişiyorum 😣 sırt ağrım var birde hep uykum 😭
Samnur ayln39 Evet canım maalesef bu haftalarda başlıyor. Gece geç vakitte bişey yememeye çalış bide az az sık sık ye . Daha rahat ediyorsun.
Suhel29 ayln39 Bugün tam 26+5 im bende aynı şikayetler bende de var sürekli idrara çıkma sırtımda kaşıklarımda bacaklarımda ağrı uyuşma 😔
Ekimmeselesi Korkmanıza gerek yok hanımlar rahim büyüdükçe bazı organlarımıza baskı yapar. Örneğin rahiminizi büyüdükçe bebişler geliştikçe diyaframı olduğundan 4 cm yukarı baskılar buda ciğerlere baskı yaptığından nefes alıp vermenizi zorlaştırır. Yapmanız gereken sağınıza yada solunuza doğru uyumak sırtınızı destekleyecek bir yastık kullanılmak ve kafanızı dik tutacak şekilde uyumanız olacaktır. Ayrıca şişkinlik içinde dr. müsaadesi ile bir adet maden suyu tüketebilirisiniz. 🍀
ayln39 Ekimmeselesi ilk gebelik de o kadar rahattım ki ne uyku ne ağrı ne şişlik çok güzeldi bunda ise 😭 vücudun error veriyor🙊
skorkusuz Bende 26+6 şimdi gördüm yazdıklarınızı ve az önce nefes aldıkça sırtımın ortasındatam 3-4saattir batma vardı sebebi neydi diye merak ederken geçiverdi
Ekimmeselesi Ben 35+5 oldum. Kızlar 30+0 dan sonrası öyle geçiyor ki ne ara nasıl geçiyor bilmiyorsunuz. 😅 Çünkü kontroller 2 haftada bire düşüyor sonra erken Doğum riski varsa nst bağlıyorlar vs. son hazırlıklar derken hop zaman geçiyor
Yldzzyldzz Ekimmeselesi ozamana ışınlanmak istiyorm zaman geçmiyo hergün bebiş kıyafetlerine falan bakıyorm çok hevesliyim 🥰🥰 allahtan gündüz okulda çoluk çock iyi de akşam evde duruyo zaman 😀 nefes almakta ben de zorlanıyorm ve çok şişkinlik oluyo 🙄🙄
Ekimmeselesi Ben 3 aya yakındır erken Doğum riski nedeniyle hep evdeydim sosyal hayat vs. Yoktu çok zordu şükür geçti gitti. Dert vermesin ALLAH
Ekimmeselesi Bserappp şöyleydi ev işi temizlik vs. Yoktu sadece yemek yapıyordum ve uzanıyordum sosyal hayat yoktu gezme tozma vs.