hamis_19 Hayırlı akşamlar. 21 haftalık gebeyim. Bir süredir bebeğimin hareketleri göbek deliğimin hizasında oluyordu ama bugün bütün gün göbeğimin baya altında kasıklarımda hareket edip duruyor. Hiç yukarı çıkmadı bugün. Normal mi acaba?
Rbs111 hamis_19 ayakları aşağıdadır canım bende 29. Haftadayım mesela dün ve ondan önceki gün kasıklarda hissettim hep. Korktum doktora gittim ayaklar aşağıda 😍 bugün düzeldi mesela yan yattı sağ tarafıma vuruyo
HNur_06 hamis_19 ben artık benimle oyun oynadığını bile düşünüyorum 😁 iki üç tekme hoop anası tuvalette
hamis_19 HNur_06 valla ayni sekilde benimkide bana oynuyo oynuyo eşimi çağırıyorum bir daha kibirdamiyor sanirim baya inatçı olucak😂😂
hamis_19 ilminur_ufuk oohh iyi madem canim rahatliyorum boyle gerci bugun biraz daha yukarda heralde kafasina gore takilicak artik 😂😂😂
hamis_19 A_S_K valla kafasina gore takiliyor yaa 😊 bir iki haftadir yukarıdaydı dun aşağıda tekmeledi bugun biraz daha yukari cikti valla resmen dalga geçiyor benimle canim 😂😂
kimsebilmesindiye Kesenin icinde donebildigi icin hala sekil değiştiriyordur.endisw edecek korkacak bir durim yok.
hamis_19 A_S_K Rabbim o gunleri de göstersin insallah kuzum ya 😊 boyle olursa yerini begenmiyor beyfendiii 😂😂
hamis_19 Badevehande baya o derece hissediliyor mu yaa 🤭 ben simdi bile ufacik kaymasinda tekmesinde delircek gibi oluyorum 😂😂😂