derinmavi Kızlar selam. Bugün kahvaltıdan sonra testim önce silik çıktı dört beş dakika sonra şöyle oldu https://i.imgyukle.com/2019/09/11/oi7hX0.jpg Dün denemiştik biz. Şmdi yarın mı deneyelim yoksa bugunu boş geçmesek mi? Ne önerirsiniz? Yarın da koyuluk devam eder mi?
SecilM derinmavi herhangi bişey yiyip içmemek verek 2 saat öncesine kadar. Geeçek sonucu göstermemiş olabilir. Ben 12.00-16.00 saatleri arasında yapmıştım
Bsrozsr07 SecilM derinmavi bugn tekrae yap saatin onemi yok suanda ama mutlaka 2 saat sivi birsy almamaya calis.
Gizemciim derinmavi T çizgisi C çizgisinden koyu olacak. bu testte yumurtlama yok ama yaklaşmış gibi. elinizde test varsa yarın sabah ilk idrarınızla tekrar deneyin bol şans 💕
derinmavi kahvaltıdan hemen sonra yapmadım bir iki saat geçmişti. zaten yumurtlama günüm geldi galiba 17. gün bugün. ama acaba bugünü atlasak mı onu bilemedim :)
Umutherdaimvar derinmavi atlamayın bugün ve sonrası üç gün önemli. Ovulasyon testinde ilk 5dk içinde çıkan sonuc önemlidir. Tecrübe ile sabit🥰
SecilM T çizgisi c ile aynı değil gibi geldi bana ama yanlış yönlendirmek istemem. Genelde 16 17.günler yumurtlama veya son günleri oluyor. Değerlendirmenizi öneririm. 😊
derinmavi SecilM evet aynı değil. normalde daha koyu çıkıyor ikinci çizgi ama bu hormonun yükselmeye başladığının göstergesi olabilir mi ki? hani belki 12 saat sonra pik yapar :) çok teşekkürler
derinmavi Umutherdaimvar dün deneme yapmıştık, yine de bugün yapılmalı mı sizce? çok teşekkürler. umarım yakalamışımdır :))
Blackkcat derinmavi yapılmalı bence canım yani ben es geçemiyorum bu günleri🙈koyulaşmak üzere belki 5-10saate koyulaşıp çatlar tabi siz daha iyi bilirsiniz
derinmavi Blackkcat haklısın canım, sonra pişmanlık olabilir. en iyisi değerlendirmek. peki silikleştikten sonra bir kez daha değerlendirmek gerekir mi?