Sinem3333 Arkadaşlar merhaba 24 haftalık hamileyim kızım oluyor inşallah , 9 kg almışım sizce normal mi çok mu 48 kilo idim hamile kalmadan önce , kilo kontrolünü nAsıl sağlarım yardım ederseniz sevinirim ❤️
Nazlikurtvuran Sinem3333 zayifken almissin canim biraz dikkatli ol snra zorlanirsin daha odemler baslicak malesef sisiyor ama kisiden kisiye degisiyor tabi
Cigdem07 Sinem3333 Dikkat et tatlım şuan ben 29 haftalık hamileyim 9 kilo aldım :) ilerleyen günlerde zorluk çekme diye söylüyorum . Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin 🙏
Ozican Sinem3333 aynıyız bende 9 aldım şekerden şüphelendi doktor hızlı kilo aldığım için şeker çıktı diyet yapıyorum.Bende 49 'la hamile kalmıştım.
Esesen Sinem3333 sanki çok almışsın canım. Durdurmaya çalış kendini yoksa ilerleyen zamanda su gibi geliyor kilolar
seymakumatarnsf Sinem3333 Canım ben 34. Haftamdayım 10 kilo aldım. Bence biraz dikkatli olmalısın. Sorun herşeyden önce bebeğinin sağlığı için. Çünkü sende gebelik şekeri çıkabilir aşırı kilo alımında.
Meltemasya2019 Sinem3333 zayıf hamile kalmışsın canım ama dikkat genede bende 55 ile hamile kaldım şimdi 65 geliyorum boyumda uzun olduğu için aldığım 10 kilo gözükmüyor şükür 😂 sağlıklı gebelikler dilerim şeker çok önmli ve kilodan çıkıyor aman diyim dikkat et 😊
sevval55 Sinem3333 bundan sonrası için dikkat et canım cokta fazla almamıssın 6 kiloya kadar normal diyorlar
Eslina Sinem3333 bende 29 haftalık oldum 7 kilo aldım bundan sonra kilo kontrolünü nasıl sağlıcam bilmiyorum
[silindi] Ben hamileliğimin boyunca 20 kilo almıştım 49'la hamile kalmıştım 🙄 hiçbir sıkıntım olmadı şükür kişiden kişiye değişebilir gerçi
Snte Zayıf hamile kalan arkadaşlarım genede 12 kilo ge üzeri aldılar minyon isen doğumdan sonra eski haline hemen dönersin bence vücut kendini doğuma hazırlıyor olabilir. 26 haftada 8 kilo aldım bende doktor normal diyor
nilaylaylaylay Zayıf hamile kalınca kilo alımı hızlı oluyor. 32 haftada ben de 15 kilo aldım. Doğuma kadar 5 kilo daha alırım
Sinem3333 Teşekkür ederim arkaşlar normal Doğum düşünüyorum haftaya şeker testim var olmazsa diyetisyen kontolünde devam edeceğim Doğuma kadar aşırı kilo da sağlıklı değil gerçi boyumda uzun pek belli etmiyor ama ben yine de kontrol altına alayım diyorum ❤️
kyr9324 Sinem3333 Fazla almış gibisin canım dikkat et bende 20.haftama kadar 2 kilo almıştım ne güzel iyi gidiyorum diyordum şuan 32+4 üm 10 kilo almısım toplamda.Son zamanlar kilo alınıyor diyorlar ya dogruymus cok sık acıkıyorsun son dönemde 🤦🏻♀️
Minnosizmmm Sinem3333 ben 53 bucukla hamile kaldım 3. Ayimda 1 kilo 400 gram almışım doktorum dikkat et çok alma dedi korkumdan şimdi kalorisi yüksek olan herşeyden kaçındım 4. Ayimdayım sadece 600 gram almışım kilo aldıkça kendimi suçlu hissediyorum resmen