sevval55 Zelss her yerde var canım zor bulunmuyor ama normal iğne gibi sıvı değil katı jel halinde o yüzden cok yakıyor iğnesi doktor fitil olarak hap kullanmasını onerdiyse onu kullanmalı
Eloyisa34 Zelss bende fitil olarak kullanıyorum hamileliğin başlangıcında herhangi düşük riski için vermişti doktorum suan da 15 haftalığım kese kenarında hafif kanamam olduğu için verdi tekrar etkili güzel bi ilaç düzenli olarak kullanmanı tavsiye ederim
ufayylmz 5 haftalık gebeyim kanamam yok sadece kasık ağrım fazla doktorum verdi progestanı rahatlatır diye kullanmasak bir sakıncası varmı yararı varmı çözemedim?
sevval55 ufayylmz verdiyse kullanın ağrıları kesiyor direk. Kasıklarım agrıdıgında hemen içerdim kanama olmasından korkup bende. Zararı yok hapın aksine faydslı hep kullanılsa bile
pyymamm Zelss zor değil ya içeri itip bırakıyosun zaten yarım saat yatıyosun gerekli olanı alıyo geri kalanı atıyo akıntı ile dısarı
Altus Zelss vajinadan ileri iteceksin cnm ilk gebeliğimde kullanmıştım ben sen yapamazsan eşine yaptır