Loya06 canim oncelikle beni yanlis anlama sahsen ben basliga bakip aciyorum konulari basligi hosuma gitmemisse beni ilgilendiren bir konu degilse acmiyorum ama saglik konusuna gelince bak kendin ornek vermissin bayanin gogsunden kahverengi akinti gelmis diye post acmis bu olayi yasamayanlar nasil bir cevap versin boyle onemli bir konuda sahsen ilk isim doktora gitmek olur benim gercekten saglik konusunda kendisine onem vermeyen cok arkadas var mesela leke goruyolar acaba ne olabilir doktora gitmeliyimmi diyorlar sahsen ben boyle bir posta yorum yapamam cunku bazilarinda yerlesme kanamasiyken bazilarinda dusuk baslangici oluyor he soyle postlara yorum yaparim doktora gittim su su nedenle oyle olmus sizlerde yasadinizmi yasadigim bir konuysa tecrubemi paylasirim ama burdaki bazi arkadaslar doktora gitmek yerine buraya soruyolar mesela doktor ilac veriyor icsemmi icmesemmi diye soranlarda var bazen cok sasiriyorum saglik bolumunu okurken gercekten bende en cok cinsellik bolumunden rahatsiz oluyordum cunku gercekten bazilari en ince detayina kadar anlatiyor ve okumak istemiyorum cinsellik etiketli konulara girmiyorum en guzeli baslik uyuyorsa okumak ☺