CansuCaner Arendeniz çok geçmiş olsun. Çok fazla bilgim yok ama sağsanız mı acaba sütünüzü? Özellikle geceleri süt hormonu daha fazla salgılandığı İçin emzirmek ya da sağmak sütü arttırır diye bir yazı okumuştum.
imren88 P0yrazimm aynı durum benim bebegim de de var içim acıyor onu oyle gördükçe inşallah tez zamanda iyilesirler melekler Allah büyük
Deletedmom00170 Arendeniz kuzum Geçmiş olsun Sağlıkla inşallah bende 3 ay küvozde kalmışım Sen birde benim ailemi düşün ve Sabr et bol dua et
Arn1 busraaammm benim kanımda enfeksiyon cıktı hep 4. Ayımdan beri antibiyotik de düşürmedi aşırı yüksek degildi ama vardı sonuçta bebegime çok az geçmişti yani referansın altındaydı degeri ama yinede riske atamam dediler
Hamzaeymen_donmez Arendeniz çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda evinize dönersiniz Ben bişey sorabilir miyim sen bebeğine süt sağıp vermicekmicek misin 3 saatte bir niye taburcu ediyorlar bide doğum yaptığın hastanede anne oteli yok mu ❓
A_S_K Arendeniz sizde olan idrar yolu enfeksiyonu mu bebeğe geçmiş acaba? Benimde var haftalardır geçirmeye uğraşıyoruz. Bebeğime geçmişmidir 35+6yızda?
fatosf_22 Arendeniz çok geçmiş olsun çok şükür ki yaşıyor on gün sonra tekrar kokusunu içinize çekeceksiniz🙏🏻Dua edin bebeğinize moralinizi yüksek tutun ki oda iyi olsun
A_S_K Arn1 sizde olan idrar yolu enfeksiyonu mu bebeğe geçmiş acaba? Benimde var haftalardır geçirmeye uğraşıyoruz. Bebeğime geçmişmidir 35+6yızda?
Arn1 A_S_K yok benim kanımda enfeksiyon vardı sıkmayın canınızı herkeste olucak diye biley yok gerçekten
Kuzeyaras Arendeniz canımmmm çok geçmiş olsun hiç korkma onlar okadar güçlülerki hemen atlatıcak allahın izniyle sabret sürekli kendine telkinde bulun benim sütüm var oğlum aylarca emicek de beyin bu oyunlara süper cvp veriyor emzirme ile ilgili sürekli pozitif düşün göğüslerine sütler doluyor hissediyorum de sonra sağıp götür evladına sağlıkla büyüsün analı babalı şansı bol olsun hayat boyu dualarım sizinle 😘😘😘😘😘😘
Hamd_olsun Arendeniz çok geçmiş olsun bebeğinizi inşaAllah hayırla sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaAllah...
Nur_Nur Arendeniz Allah yavrunuzu bağışlasın inşallah sizlere bu aşamada kolaylıklar versin acınızı paylaşıyorum gerçekten kolay değil ama çok şükür ki daha kötü değil, hastalık teşhis edildi tedaviye girmiş iyi düşünün
Ebiyim Arendeniz öncelikle gözünüz Aydın 🤗 Çok çok geçmiş olsun. 10 gün kuvözde kalacağını hastane mi söyledi size? Erken doğu yapıp 2-: ayını kuvözde tamamlayan bebekler var. Onları düşünüp biraz belki içinizi ferahlatabilirsiniz. Arkadaşım da bahsetmişti eve eli boş dönmek çok kötü diye. Allah sabırlar versin size ama 10 gün çabuk geçer inşallah. Sağlıklı olsun da bırakın 20 gün kalacak desinler. Sonunda sizin kucağınıza sağ Salim versinler yavrunuzu inşallah 🤲🏻🌸💙
Zeynepayaz Arendeniz sen üzülüp de kendini harap etme bol bol sütünü sağmaya çalış. Benimde oglum anne karnında enfeksiyon kapmıştı. Bende eve elim boş geldim ama o iyileşip gelince unutuyosun herşeyi. Kuru soğan bulgur pilavi. Üzüm kompostosu bunlar bende cok iyi süt yapmış ti. Umarim sana da yarar.
ZehraAlbayrak Arendeniz hicbiseyin farkinda deil o su an. Siz yoksunuz diye korkmuyodur uzulmeyin tez zamanda iyilessin gecmis olsun
Miran-annesi1649 Arendeniz inşallah en kısa zamanda bebeğin sağlığına kavuşur sende ona kavuşursun allah acil şifa versin yardımcınız olsun 🙏