Hafiz34 Ylz34 canim altina pamuk yerlestir bende iki kere ameliyat oldum bide kara mehlem var o cok iyi ama hamilelikte kullanilirmi bilemem sorman lazim
Zehra92 Dolamanın otu var ya anında geçiriyor da işte mevsimimi şuan varmıdır bilmiyorum. Soğanı közle sonra sar parmağına üzerine temiz bir bez sar ve onun üzerine de poşet geçir bunu akşamdan yap sabaha kadar duracak parmağında
Zhrnc Ylz34 annem soğanı ateşte hafif suyu çıkana kadar bekletiyordu bi nevi köz yapıyordu Sonra içini biraz çıkartıp atıyodu geri kalan kısmı parmağa sarıp bekletiyodu bi gece falan Baya rahatlatıyordu
Seda05 Ylz34 eczanedçye git kara merhem de verirler canım sor bi sakıncası varmı diye bide üstüne domates kes küçük parça bi bezle sar çok iyi geliyor ikiside ☺️ geçmiş olsun
Ylz34 Seda05 doktora tekrar gidecegim sanırım hergün okula gidip geliyorm mahvoldum yürümekde zorluk çekiyorm inşalah ilaç verirler 😪
Rapunzel2019 Ylz34 Agrımaya başladıgı ilk gün parmagıma Tender Care Balm sürmüştim baya şeye faydası var. Hemde doğal.
Ay21 Ylz34 ayak parnağınızdamıydı ve geçtimi acaba konuyu açalı baya olmuş ama benim parmağımda da iltihap oldu 5 buçuk aylık hamileyim yaptıklarınızı benimlede paylaşırmısınız 🙏🏻🌻