Denizyadaaras Kızlar bugun uzerimde tuhaf bir halsizlik mide bulantisi vs. Vardi sabah uyandigimdan beri. Aksam 17:50 de eşimle bir kac ihtiyac icin markete gittik orada vajinama bir sanci girdi ayakta zor durdum sanirsiniz bicak donduruyorlar. Daha sonra 17:56 da tekrar oldu. Eve geldik hafif kasik ve bel agrilarim basladi. Ilk gebeligim bi anlam veremiyorum sanci mi degil mi diye. Bebek cok hareketli. 36+2 gunluguz bu arada.
Mavilianne Denizyadaaras Öncelikle canım dinlenince geçiyor mu ? Ve sancıların düzenli mi geliyor ? Bunlara dikkat etmelisin. Ona göre yalancı sancı veya Doğum sancısı olduğu belli olur
Denizyadaaras Canoglumbenm duzenli degil. Sanci gibide degil sanki adet olacakmisim gibi bi agri. Ama genital bolgeme giren sancilar cok kotuydu gercekten bu sefer geliyor sanirim dedim 🙇
Denizyadaaras Mavilianne sanirim yalanci yine. Simdi hafifledi mesela gercek dogum sancisinin siddetini arttirmasi gerekiyormus
Canoglumbenm Denizyadaaras canım benimde ilk suyum geldiği zaman adet olacak gibi ağrı oluyordu. 2 saate sancılarım başlamıştı. Sen takip et ağrın çok şiddetli olursa hastaneye git mutlaka.
Mavilianne Denizyadaaras Tüy dökücü yakar kimyasal ya kuzum. Hamam otu bulundurun evinizde olmadı jilet yaparsınız zor olur ama çünkü tüy dökücü uygun olmayabilir Doğum anı için
Denizyadaaras Canoglumbenm tamam cok tesekkur ederim cevaplariniz icin. Bide hazirlikli degildim eve gelince o panikle tuy dokucu krem kullandim bide onun acisini cekiyorum simdi cok hassaslasmis genital bolgem hic boyle olmuyordu 😣
Denizyadaaras Mavilianne hicte temiz olmuyor zaten.. jiletle yapamiyorum ben agdaya alismisim yillardir hamile kalinca biraktim malesef en buyuk.pismanligim diyebilirim bugunde acile giderim falan diye o panikle sarildim tuy dokucuye 😏
Canoglumbenm Denizyadaaras her ihtimale karşı sen herzaman hazırlıklı ol cnm. Bugün için değil illaki. Ne zaman ne olacak belli olmaz çünkü.
Mavilianne Denizyadaaras Bende ağdaya gidiyorum. Ama Doğuma kadar idare etmeyecek gibi duruyor mecbur bir seyler bulucam bende 🤦🏻♀️
Denizyadaaras Canoglumbenm haklisiniz. Cumartesi cati muayenem var onu bekliyordum temizlenmek icin ama dediginiz gibi yapmak gerek