SevgiMehmetAli Merhaba arkadaşlar 🌿 Sağlık ocağından gebeliğin takibi için tahlil istediler. Bugün sonuçları öğrendiğimde hepatit b aşımın bebekken tutmadığını öğrendim. Doğum sonrası iğne yapılacakmış. Fakat o an sormayı unuttum. Bu durumda bende sarılık var mıdır?Bilenler var mı acaba? 🙄
Gamzemre61 SevgiMehmetAli tahlil sonuçlarının resmine bakabilirsek yorum yaparım yada değerleri yazsan iyi olabilir
irem01 SevgiMehmetAli hepatit b yok canım zaten olsaydı aşı yapmazlardı. ama aksatma mutlaka aşını yaptır
Gamzemre61 SevgiMehmetAli bağışıklığın düşük hepatit Yok sende Doğumdan sonra hemen aşı yaptırma derim çünkü süte geçiyor diye biliyorum
gizemmm Aşı mutlaka olun. Ama emzirme döneminde süte geçmesi etkiler mi bilemiyorum. Bence 3 ay sonra olun. En azından ilk 3 ay anne sütünden geçmesin. Sebebi bebekte zaten doğar doğmaz hepatit b aşısı oluyor. Ve hepatit b aşısı ücretli. Eşime yapmıştım sağlık personeliyim. Ücretli olarak eczaneden aldım yaptım. Ve aşı sıkıntısı var, çoğu eczanede yok
SevgiMehmetAli Gamzemre61 sarılık yoktur bende öyleyse dimi 🙄 Doktor net bi cevap vermedi aklıma takıldı
Gamzemre61 SevgiMehmetAli sarılık yok rahat ol yalnız aklında olsun aşı olmayı unutma hatta doktorunla konuş en erken ne zaman önerirse o zaman yapılman lazım aksatma