Dilanserdar 40 haftamdaym bende hala doğurmayanlardanım gece yatarken bile en ufak bir ağrıda sancı mı girdi diyip uykudan uyanıyorum ama tıkk yokk😔
Kucukannee GulsahMulayimDastepe ay evet teraziye dönsün istemiyorum ya yavruma bunu yaşatmamalıyım😄😄 -ben de teraziyim-
Tugcesmsk Gündüz renkli bı akıntı geldı kızlar. Doktorum en yakın hastaneye gıdıp nst cektırmemı ıstedı. Nstde 7 dkda 1 sancı vardı benim hissetmediğim. Bebegın ıse kalbı yavaslamıs tı. 39+2yım.gıttıgım hastanedeki Dr yatısımı verdı ama ben kactım ordan cunku kendı Dr umu istiyordum. Kendı Dr umda bugun aksam, ustu almak, ıstedı oglumu ama yarına planladık sezeryanı.rahım acılmam, var, yumusama var, sancı var ama bebek 4kg ustu dıyor 2 Dr da. Kafası kanaldan geçse omzu cıkabılırın risklı dedı ıkı farklı Dr da ve HER NE KADAR BEDENIM NORMAL DOGUMA ELVERISLI olsa da bebegım degıl🤷♀️🙈 Allah hepımıze saglıkla kucagıma almayı nasip etsin dua beklerım
Elifasya Tugcesmsk bende 39+2 bende tık yok iki gunonce sancilandim baha bi simdu hic bisey yok pazartesi gunu kontrol var bakalim me diycekler.
Tugcesmsk Elifasya bggun yer sıldım comelıp hurma yedım 1 haftadır da adacayı ıcıyordum hersey cok ıyı acılma kasılma sancılar ama bebek tehlikede dıye... Yarın hele bı 3300 fılan dogsun 🙈bos yere sezeryanla kalırım herhalde
Arendeniz Kucukannee Ben de doğurdum 🙏😍 Darısı sizlere inşallah kızlar Allah tek avazda kurtarsın inşallah ❤️
Kucukannee Arendeniz ben dun gece yatmadan once roman horon ciftetelli ne bulursam hepsini oynadim ki hani sancim olur falan sonuc olarak yine dogurmadim.. nasil ozeniyorum varya.. Allah anali babali buyutsun🤲🏻