Zeynepca İyi akşamlar kızlar, 25+4ikizlere hamileyim. Ama arada özellikle 2gündür bebekler sanki vajinadan fırlıcak gibi oluyor. Afedersinz ansızın vajina bölgemi tutuyorm istemsizce. Sanki düşcek gibi hissediyorumm. Böyle bişe yaşayan var mı noluyo buu 🤦🏻♀️
ikizannesi_ Zeynepca bnde 23 haftalık ikizlere hamileyim bı kaç gündür bnde de olmaya başladı bende ister istemez korkuyorum ama kontrolüme az kaldı bnde doktoruma sorcam bunu ☹️🤷
Sahreyldrm Zeynepca aynı durumdayım kuzum resmen varya 28.haftadayim bazen vurunca sanki suyum patlayıverecek gibi oluyor afedersin altıma kaçıracak gibi oluyorum çıkacak mı napacak diyorum ya bide bel ağrısı başladı ki hiç sorma
Misskokulumm Zeynepca 34+4 haftalık oldum özellikle bugün yerinden çıkacak gibiydi ikiz değil bu arada benimkj
Smsmsm Bende 23+1 im tek gebelik ama 22nci haftadan ara ara bende de oluyor sebebini anlayamadım doktora da sormadım özellikle alaturka tuvaleti kullandığım zaman hissediyorum. Hamilelik yaşayan arkadaşlarım büyüdüğü için normal dediler
Ozgebudak Bebek hareketlendikçe rahimdeki sinir uçlarına değiyor o yüzden bu yaşadıklarınız gayet normal :) nerdenmi biliyorum aynı durumdayım ve inanılmaz araştırdım :)