MumyOlc mavera merhaba 6. Haftada küçük bir kanama alanım vardı doktor istirahat verdi iş yapma dedi ve Protestan iğne ve fitil çok şükür kapandı bi sonraki kontrol de şakın iş yapma yat canım şuan 21 haftalığız çok şükür
ceycey_1992 mavera bende 7 haftalığım dün doktora gttm kalp atışını duyamadk pztsi de duyamasaak alcaklar çok korkuorm :(
Mona_rosa mavera benimde 3 yerde vardı hemde geçmişte 3 düşüğüm vardı dıştan kanama yoktu bol su iç dedi doktor prıgestanda kullandım sonraki kontrolde yoktu
Ozgebudak Kese büyüklüğünde kanama alanım vardı hemen kesenin altında ama dışarı çıkan bir kan yoktu progratan kullandım zamanla gitti şimdi 27 haftadayız 🤗
mavera Ozgebudak benim de kanamam yok progestan hap olarak almaya başladım bol su içip dinlenerek atlatırım inşallah ben de sağolun ❤️
pyymamm mavera gecmiş olur inşallah korkmayın azsa zaten . Bende progestan alttan kullanıyodum ektra bir iğne yapıldı gecti
mavera pyymamm hap olarak başladım bol su içip kendimi yormamaya gayret ediyorum bakalım inşallah geçer
Dilruba_FatihinAnnesi mavera strese girdikçe iş zorlaşıyor. Stres yapmamayı öğrendim bu süreçte. Hamilenin en büyük düşmanı stres
Ipek34 mavera benim de 8. Haftalarda oldu . Protestan kullandım ve istirahat ettim 2 hafta. Sonra gecti
Dilruba_FatihinAnnesi mavera 4 ayımız bitmek üzere ilk üç ay kanama alanı vardı. 10-15 gü içinde yoğun kanama oldu. progestan iğne ve fitil kullandım. Şimdide fitil devam ediyoruz. Sürekli yattım. Bol su iç. Beslenme düzenine de dikkat et kendini aç bırakma canım