Tugba123 Gizemsanal genoks a yaptırdın dna bulunamıyormuş zaten sadece kandan değerlere bakılıyor herahangi bi sorun var mı yok mu normalde 70 dna ya bakılıyormş kromozama ... bana ikizlerde saddce üç tanesine bakıldığını söylediler onlarda 21 18 ve 13 e bakıldı
Tugba123 Bebeklerden birisi daha büyük olan var mı haftasına göre . Benm iki bebeğimde aynı haftada ilerliyordu ama oğluşum biraz fazla gelişmiş haftasına göre bir hafta önce gidiyor sizde de var mı böyle bir durum .
Burcu_shn Ozgdnc günaydınlar olsun. Önerdin doktora dün gittim akşam altıda beni aldı sağ olsun Önerdin doktora dün gittim akşam 18:00’da beni aldı sağ olsun 🙏🏻 Çok memnun kaldık eşimle. Tavsiyen için tekrar teşekkür etmek istedim 🙏🏻❤️
Ozgdnc Burcu_shn memnun kalmanıza çok sevindim 🙏 inşallah güzel haberlerde almissinizdir Gerçekten çok tatlı ve en ince detayına kadar anlatan bir doktor. Sağlıkla kucağınıza alın insallah
Burcu_shn Ozgdnc çok şükür sıkıntı görünmedi şu an. 20.haftada yine kendisini ziyaret edeceğim. Sana çok çok teşekkür ederim 🙏🏻