Eylulmom 1004nese kizilcigi köyden getirttik kaynatıp içtim hatta doktorda kizilcikla ilgili ilaç gibi bişey verdi onu da kullanıyorum gecmiyo napicam bilmiyorum bıktım artık :((
Eylulmom Hamileanne elma sirkesiyle suyu karıştırıp onunla mi yıkanıcam yoksa genital bölgeyi mi yikicam
sevmeh Soğan suyunu araştırıp doktoruna sorup iç bence canım ben adet olamazken kullanıyordum bekarken, güçlü bir adet söktürücüdür içince ertesi gün adet olurdum🙄 ne olur ne olmaz kanama başlar falan, az kalmış doğumuna sonra dene istersen yinede sen bilirsin tabi
Altus Eylulmom kekiği kaynat yıka veya zeytin yağı sür zeytin yağı ağrısını alıyor yada sirkeyi su ile karıştır yıka buda iyi geliyor elma sirkesi ben beyaz sirke ile yıkamıştım geçti sende dene istersen cnn
Yavuzum1202 Fatmacbc1997 eskiden çocuk düşürmek icin soğan suyu içerlermiş hamıleyken sakincalı ama adet idrar söktürücü özellıgı var cok dikkat edilmesi gereken bısey
Yavuzum1202 Bende de cok olıyıdu hamıleyken doktorum bana doğal limonata iç bol bol demişti c vitamini almam gerektıgını söylemişti doktorunuza bi sorun derim
Nuraslanklc Eylulmom hamilelikte helede idrar yolu için doğal yöntemler riskli olabilir 🤷🏻♀️ Normal de olsa soğan kürü maydanoz falan varda yani hamilelikte kesinlikle tüketilmemesi gereken şeyler doktorun ne önerirse o talim et bence😌
Hazelkrnz Eylulmom Arkadaşların soyledikleri sirkeli su ve yoğurtla yıka falan diyolar ama o mantar ve kaşıntıya yapılıyor.Idrar yolları enfeksiyonu ne yazıkki genital bölgemizin dış kısmında değil iç kısmında oluyor sirkeyle yoğurt oraya ne yapsın.Bende defalarca geçirdim enfeksiyon kültürde üreme çıktı hatta.En sonunda doktorum 1 haftalık iğne verdi 12 saat arayla vuruldum ve öyle temizlendi başka türlü geciremedim canım
Eylulmom Hazelkrnz evet benim içten aynı sizin dediginiz gibi üre var dıştan değil içten siz iyi anlamışsınız beni. Peki sizin bu üre hamileyken mi vardı iğne vuruldugunuzda hamile miydiniz
Serenty Doktor bana antibiyotik yanında batticon verdi sur diye .ama şuan ne durumdayım bilmiyorum.test yaptirmadim daha
Sibella86 Eylulmom organik elma sirkesi içiyorum baya azaldı 1 yemek kaşıpını 1 bardak suya karıştırıyorum
Sdemirel Eylulmom kuzum benim de sürekli oluyor antibiyotikler geçirmedi hatta vücudum ilaca karşı direnç gösteriyormuş artık . İğne yazdı 12 tane onunla geçti . Doktoruna söylesen belki hap yerine iğne yazar Ne yaptıysam geçmiyordu cok yükselmiş bi de benim
Eylulmom Sdemirel evet buraya yorum yazan bayanı da iğne geçirmiş acaba desem mi ki doktora iğne verse ya lanet bişey ya her gün 2 kere iç çamaşırı degisiyorum bıktım valla
asyamomm Sdemirel değeriniz kaçtı acaba benimde biraz yüksek çıktı sanırım normal olması gereken değer nedir biliyo musunuz🙏🏻