qulsumdemirci Kızlar suanda 20 haftalıgım bir kızım bir oğlum olacak şükürler olsun şu ana kadar 9 kilo aldım karnım baya bi büyüdü çocukların kilosu suyu gayet iyiymiş sizin kilolar ne alemde doktorum çok almişsın dedi ama saglıkpcagındaki hemşirem de gayet normal dedi biraz korktum açıkçası sizin fikirlerinize ihtiyaçım var
Superfreshlerim qulsumdemirci 19+3 üm, ikiz bekliyorum 2 kg aldım, zayıftım zaten doktorum sen istersen 10 kg al hiç sorun değil dedi
Zeydo qulsumdemirci haftana göre biraz fazla olabilir çünkü ilk zamanlarda aldığımız kiloyu kendimize alıyormuşuz🙄 ama bence sağlıklı beslendiğin sürece kilonun önemi yok bizde 25 haftalık olduk bugün 6 kg aldım
Ecmufk Bende bir kız bir erkek bekliyorum 18. Haftamdayım 4 kilo aldım doktor toplamda 12 kilo almayı hedeflediğimizi söyledi
Sidelya Boyum 168 58le hamile kaldım 84 le doğuma girdim 🤦🏽♀️ Normal ikiz hamilesin dedi doktorum ve hemşirem. Doğumdan 20 gün sonra 68 kilo oldum. Sezaryen olduğu için göbeğim var hala bi ondan rahatsızım 😪
Aysmnv35 Bende 65 kılıyla hamile kaldım suan 70 kiloyum vala ben daha 17 haftadayım 😂 doktorum görmedi henüz ilk üç ay hiç kilo almadım ben
Muu_1906 İlk 3 ay kilo almadım hatta 1 2 kilo vermişliğimde oldu ama sonrasında aldım. 66 ile hamile kaldım şimdi 76 kiloyum. 28 haftanın içindeyiz.