Elif_sahra60 Merhaba güzel anneler 20. Haftayı geride bırakıyoruz şükürler olsun 🙏ama bana zaman asla geçmiyor bir an önce bebeğimi kucağıma almak istiyorum hayırlısıyla. Evdeyim ve çalışmıyorum bu süreçte sizler günlük nasıl vakit geçiriyorsunuz zamanınız nasıl geçiyor?
Minnakmom Elif_sahra60 bebeğiniz için el emeği göz nuru birşeyler hazırlamaya başlayabilirsiniz. İnanın elinizde iş olunca zaman hızlı geçer 🌸💕😇🧿
Gagacim Elif_sahra60 ben tv izleyemiyorum bebeğim olduğu için onun yanına dizi izlemek istemiyorum ama ona hamileyken hep dizi izlerdim ☺️ Şimdi kardeşine hamileyim. Bütün günüm oğlumla ilgilenmekle geçiyor
Hilal21 Ben soyleyım 🤣 diziye başladım onu ızlıyorum sonra pubg oynuyorum arada kitap okuyorum eşim akşam gelınce de onunla film izliyoruz yemek ye cay ıc derken gun bitiyor. 😍😍🤣🤣🤣
Emineemre Bende evdeyim ve izmirden geldiğim için çevrem yok sıkılmaktan başka çarem kalmıyo tv kitap bi yere kadar eşim işten gelince sıkılmıyorum evde iş bakıyorum onuda bulamadım örgüya sardım bu ara
Ebiyim Ben imdb’nin top250’sine başladım. Her gün bir film seyrediyorum en az. Sonra takip ettiğim diziler var. Bir de kızıma battaniye ördüm. Oturabiliyor dağıtılacak hediyeleri, kapı süsünü her şeyi kendim yapardım. Olmasa da güzel uğraşmış oluyorum. Amigurimi bebek yapımı da oldukça kolay. Uyku arkadaşı örebilirsiniz mesela.