GnAyotbsi Deletedmom2224 demeye çalıştığım o değildi zaten hemen kusma laflari benim dediğim bebek ilk 3 ay kendi kanoyla besliyor bebeği 3 aydan sonra yedikleri kana dönüşüp bebeğe geçiyor
Deletedmom2224 GnAyotbsi malesef bebeğin kendi kanı diye bir şey yok karnımiza düştüğü andan itibaren biz besliyoruz onları 😊 sadece ilk 3 ay vitaminleri depolarımızdan 3 ay sonra da direk bizden alıyorlar yediklerimizin 3 ay sonra daha önemli olmasının nedeni bu
Deletedmom2224 GnAyotbsi malesef bebeğin kendi kanı diye bir şey yok karnımiza düştüğü andan itibaren biz besliyoruz onları 😊 sadece ilk 3 ay vitaminleri depolarımızdan 3 ay sonra da direk bizden alıyorlar yediklerimizin 3 ay sonra daha önemli olmasının nedeni bu
GnAyotbsi Deletedmom2224 anlamam için tekrar yazıyorum umurim bu sefer iyi anlarsınız 3 aya kadar bebek kendi kanimizxan yani anne kanindan beslenir folik asit kullanır 3 aydan sonra yine kendi anne kanoyla beslenir bu sefer anne yediği yiyecek kana dönüşüp bebeğe geçer aciklayici oldu galiba
Beyzanurlina Zehranurcavus 3. Ayından sonra başlıyo beslenmesi ama yedıklerınde kandan geçiyo sonucta bısey olmaz😂
Burcuu5 Zehranurcavus ilk 3 aya kadar bebek senin yediklerinden beslenmiyo canım doktor bana öyle söylemişti benimki tam ramazana denk gelmişti çünkü