Meryemkucum Merhabalar herkese hazırlık sürecinde alışveriş aşamasında forumdaki görüşleri okumak faydalı oldu bende o nedenle kendi tecrübelerimi paylaşayım istedim öncelikle Koza bebekten başlayayım 5li hastane çıkışı 3parça alt üst aldım İnternet sitelerinden sipariş verdim sıkıntı yaşamadım ürünleri de iyiydi ilk yıkamayı yaptım.henüz kullanmadım Sonra organize sürprizler adlı instagram sayfasından anne bebek tacı aldım sıkıntısız ürünler elime ulaştı memnunum. Jamyy baby İnternet sitesinden sipariş verdim oradanda 10lu hastane çıkışı aldım hızlı faturalı ürünler geldi. Minikonsept nakışlı hastane çıkışı sipariş ettim ürünler elime ulaştı güzelde ürünleri fakatt bazı sıkıntılar yaşadım o yüzden memnun kalmadım tekrar sipariş 🤔🤔 vermem Uniqon buradanda baskılı nevresim takımı aldım İnternet sitelerinden sipariş oluşturup gayet güzeldi ilk yıkamada sıkıntı olmadı solma vs. Bunun dışında lcw hepsi burada N11 trendyol gibi sitelerden de alışveriş yaptım tabi buralar daha kurumsal siteler sıkıntı da yaşamadım. Bir tek kapı süsümüz kaldı umarım o da sıkıntısız gelir🙏🏻🙏🏻 Faydalı olması dileğiyle
Rozawxz Meryemkucum Bende organize süprizlerden takı yastığı bide anne bebek tacı sipariş ettim heycanla bekliyorum güzel olur inşallah
Slinn Meryemkucum faydalı bi post olmuş👍🏻Minikonsept sayfası beni mağdur etmişti bende memnun kalmadım oradan. Uniqon düşünüyorum nevresim için