Aydogdu Arkadaşlar nişan geldikten sonra ne kadar süre sonra doğum başlıyor tecrubeli hamileler yazabilir mi?
Esrabrhkl Aydogdu ben her iki çocuğumda da nişan geldikten yarını doğum yaptım .gerçi bazıları birkaç gün sonrası yapabiliyo değişir yani
Srnkrbrn FilizinAnnesi gününüzü doldurdurnuz mu yoksa erken mi geldi benim 22 günüm varda merak ediyorum bide nw kdar oluyor miktarı onuda merak ediyorum bilen varsa cevaplarsa sevinirim
Aydogdu Banada 10 saat veya 36 saat aralığı verdi peki merak ettiğim konu şuan çok az bi açılma var sancı vurdukça mi açılma oluyor
Anneyimki Aydogdu evet cnm sancı açılma yapar. Nişanın nasıldı tam kırmızı kan mı yogun mu geldi. Bide kaç haftalısn
FilizinAnnesi Srnkrbrn bizim de 15 günümüz var ama artık normal böyle şeylerin olması gününü dolduracak diye bişey yok nasılsa 😃 mukus miktarı fazla kan çok az 😊
Aydogdu Anneyimki canim ilk yogun geldi pembemside geldi ondan biraz daha koyuda geldi 39 haftaligim ara ara geldi zaten.
Anneyimki Aydogdu hadi bakalım kuzum dogım başlıyor. Hyrlısı olsun şimdiden.. En geç yarn akşama dogurursn bence gününde gelmiş.
Mehtapsh Benim nişanım geldikten 17 saat sonra suyum geldi. Su geldikten 13 saat sonrada doğumum oldu. 39+1 de normal doğum yaptım. 😊
Aydogdu Mehtapsh insallh canimm gece veya akşamda suyumda gelirde hayırlısıyla doğum yaparım. Bütün hamislerimize rabbim.yardim etsin🙏😍💕
Aydogdu Anneyimki ayyy ınsallhhh canim doktorda öyle dedi doğum başlamış ama tam değil dedi o yüzden tahmini saat verdi. Büyük ihtimal gece sancı baslar gibime geliyor
Anneyimki Aydogdu kendi açılman olsun. Yerlerş oturarak sil. Merdiven in çık hurma ye. Hatta hurmayı kaynat suyunu iç.. Yürü bol bol en a 2 saat. Açılma n güzel olsn
Aydogdu Anneyimki tamam canim cokk sagol simdi evde sukat yapicam ama agrim basladi yavas yavas zorlaniyoeum hareket etmede
Aydogdu Srnkrbrn yok canim valla o kadar net ki anlaşılıyor ben tuvalette girdim,günlük pedemi akti üç dört sefer ara ara geldi
Srnkrbrn Aydogdu ped kullanmıyorum kuzum evdeyim devamlı sık sık camasır degiştiriyorum bide cok sıcak burası 3 kez falan yıkanıyorum farkedememekten korkuyorum
Srnkrbrn FilizinAnnesi evet onun için soruyorum bende tedirginim sezeryan istiyorum birde bu hafta karar verip iyice istedgimden emin olup doktoruma bilgi vericem kuzenimin 20 gün önce olmustu acılması da 4cm di farkettiğinde korku var içimde 🙈🙄