Gamzelianne1453 Kizlar bugun oylesine kontrole gittim dr gun verir misiniz dedim oda hazir bekkiyormus gibi muayene edip gun verdi ben sok😂 tam 38 de devlette sezeryana alincam Nasipse 😍😍
Betullmim Hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah, ilk doğumunuz sezeryan falan mıydı hangi sebeple sezeryan olacaksınız
Gamzelianne1453 Arasbebe benimde 19 da randevum vardi ben bugun randevusuz gittim kontrol icin geldim dedim neyse bakti gun verseniz keske dedim tamam 18 de gel alalim zamani iyi bebek gelisimi guzel dedi ben sok 😂 19 da gitseydim 28 gun verirdi en erken 😂
sevval55 Devlet istek üzerine sezaryen yapmıyor zorunluysa yapıyor biliyorum sizin nedeniniz neydi☺️ Yada ilki sezaryen oldugu ıcın mı ikinciyide oyle istediniz
Gamzelianne1453 sevval55 istek uzerine degil ki ilki sezeryan buda sezeryan basindan beri devam ettigim doktorum yapcak cok sukur bnm icin wn onemlisi buydu zatn 😊
Gamzelianne1453 sevval55 ben sezeryandan cok memnum iyikide sezeryan 41 haftalara Kadar bekleyemezdim heralde dogumun bi daha kizimda 41 de Zorunlu olmustu 😂