Zeyzeykrt Merhabalar hamisler, Ikinci bebeğimi kucağıma almaya hazırlanıyorum.ilk göz agrım kızım olduğu için sanki erkek olsun istedim.ve tüm cinsiyet tahmini totemlerini yaptım kese sekli. ramzi yöntemi, yüzük testi. Göbek deliği yukarı aşağı, karbonata idrar ve tüm bunlar erkekti. Ama 23 haftadayız dünyalar güzeli kızız 😍 artık daha da değişmeyiz sanıyorum
07052019 Zeyzeykrt benim de sizin gibiydi ne kadar tahmin yöntemi varsa erkek çıktı, ultrasonda da göstermedi kendini. Detaylıda kızım olacağı netleşti 😍😍😍 sağlıkla kavuşalım inşallah 23+1 olduk bugün 😊😊
Zumer Zeyzeykrt Benim hepsi çıktı ne belirtiler varsa kıza dair ... Ve minnak kızım 19. Haftasında kendisini gösterdi
Kubra9595 Zeyzeykrt ayni durum bizdede oldu 1 tane kizim var ve 2. Hamileyim hersey erkegi gösteriyordu gelisimi öndeydi hep herkez erkek dedi bende dahil öyle hissettim ama 15. Haftada doktor kiza benziyor dedi ve 16 da kesin kiz dedi suan 2. Melegim geliyor hepsi yalan yani simdi 33+6 olduk bile en son 30. Haftada doktora son kez bakin demistim kiz dedi alisveris yaptim 🤣
07052019 Zeytin7 kese yuvarlaksa kız, fasulye gibiyse erkek dediler. Benim fasulye gibiydi, kızım oluyor. Tutmadı yani 😊
12_yil_sonra Zeyzeykrt hayırlı olsun sağlıkla gelsin , ben de kız istiyordum , kız gününe göre ilişkiye girdik, Çin Rus bilumum ülke takvimleri , yaş teorisi bi sürü yöntem de kız diyordu ama oğlum olacak 😂
Fyz2014 Zeyzeykrt benimde kızım var bende erkek hissediyorum nedendir bilmem erkek olduğunu kabullendim 😂Cuma günü doktor kız derse şok olurum ama hayırlı ve sağlıklı olması daha önemli 😊
Kismetmira Zeyzeykrt hayırlısı olsun cnm bnmde bi kızım var ve suan 14 haftalik hamileyim p tesi gidip ogrencem hayırlısı olsun bakalım bnde de cin falan hepsi kiz çıkıyo ☺☺ ama iki rüya gördüm sabah namazdan sonra erkek bebege israrettti bakalım ne olacak