limoncicegi Kızlar hem coraspin hem oksapar kullanıyorum 32. Haftadayım doktorum coraspin i bıraktırdı iğneye devam ediyorum şu an ama içim hiç rahat değil ya bişey olursa diye sizler ne zaman bıraktınız ?
Esm_Nzm limoncicegi bende 32 de bıraktım birakmazsan bebeğin kalp kapakçığı sıkıntı olurmuş doktorum öyle söyledi
Betuel11 limoncicegi ben 36 haftalığım başından beri sadece oksapar kullanıyorum 37. haftada bırakmam gerektiğini söyledi doktorum
ebis limoncicegi ben başlardayim daha ama doktorum gebelik sonuna kadar kullanicaksin dedi Bi zararı olsa daha önceden bırakırdı galiba. bence sormanda yarar var
limoncicegi Sadiyy35 ben de b12 ve folikasite devam ediyorum magnezyum falan da var ama aspirinden dolayı içim hiç rahat değil doktora da güvensizlik olmasın diye bişry diyemedim
NoorMoon limoncicegi Ben basindan beri sadece oksapar kullaniyorum. 27. Haftadayim. Bir sey olmaz insallah canim canini sikma, doktor tehlikeli olsaydi birak demezdi zaten.
limoncicegi Esm_Nzm ayyy hadi ya bilmiyordum doktora da soramadım hiç bırakmazsam ne olur falan diye ben hani sadece Doğum anında kanama için önlem amaçlı falan diye bıraktırıyorlar sanıyordum
Dilaadali limoncicegi bana ilk hamilelikte 34. Hafta bıraktırdı doktorum korkutmak istemem ama kanamamı zor durdurdu. Ama için rahat olsun Bebeğe zararı olan bir durum yok ortada
Nemoanne limoncicegi coraspirin 32 de bıraktım arkadaş yazmış ileriki dönemlerde içmek sakıncalı; kan sulandırıcıyı ise benim ani ve erken doğum olduğu için bırakmamıştım hatta doğumdan 14 saat önce yapmıştım en son ve sorun olmadı 👍