Rahtes Kızlar merhaba. 32. Haftamızdayız ancak 2 hafta sonra bir düğünümüz var Eskişehirde. Biz istanbulda yaşıyoruz. Doktorum 34. haftada seyahatti asla önermiyorum dedi. Kötü giden hiç birşey yokken neden istemediğini sorunca, heran herşey olabilir dedi. Hiç birşey senden ve bebeğinden önemli değil dedi. Acaba sadece benim doktorum mu bu kadar sert? Sizin başınıza böyle bir şey geçti mi? Gitmeniz gereken bir düğün olsaydı ne yapardınız?
Kerem_alyadua Rahtes uzun süre oturabiliyormusun ben 35 haftalık oldum azck fazla otursam heryerim agırıyr bebek kasılıyor bence son zamnlarda riskli yinede siz bilirsnz
Mavilianne Rahtes İstanbul çok uzak değil ki Eskişehir’e. Çok karşı ise trenle gidin 2 saat bildiğim kadarıyla ♥️ Kendi arabanız ile giderseniz 1.5 saatte bir mola verip yarım saat yürüyüş yapmanız gerekiyor.
ilaydakani Rahtes aynı şeyi benim doktorum da demiş arkadaşıma ikimizin doktoru aynı arkadaşım ile aramız 4 hafta , aynı şeyi söylemiş tatile gideceklerdi 35.haftasında köyceyize , planlarını öne çektiler 32.haftadan önce gittiler.
Modies Rahtes bizi de göndermemişti. 28. Haftada sadece izin verdi. Ki hiç bir riskli durumumuzda yoktu
Rahtes Kerem_alyadua şuan oturabiliyorum çok sıkıntım yok. Benim tek sorunum uyurken.. şimdi ne yapıcam hiç bilemedim🤦🏻♀️ Kafam iyice karıştı. Herhalde gidemeyeceğim gibi görünüyor...
Rahtes Mavilianne kendi aracımızla gideceğimizi söyledim. Hatta ekledm baya bri mola da vericez dedim ama doktorumun bakışları çok sertti. Çok yakınımız ama gitmezi gerekiyor diye eklediğimde bana direk “içindeki çok daha yakının” dedi ve beni susturdu😔
Rahtes Eagle564 ben 30da doktoruma sormadan seyahat etmiştim 🤣. 3 buçuk saat süren bir araba yolculuğunyaptım hemde günü birlik.. iyi ki sormamışım çünkü izin vermezi herhalde😔😏
Ezgib Rahtes 33 ile 35 hafta arasi Ankara’dan İstanbula 2 kere gittim geldim doktorum onay verdi hatta denize bile gidebilirsin dedi 36+5 de normal doğum yaptim 😂😬allah esirgesin bunun kararini siz vereceksiniz
Rahtes Ezgib 36+5 te doğum yapmana sence bu seyahatler sebep mi oldu? Galiba vazgeçtim.. gerek yok şimdi, yolu geçtm düğünde de sestenya da benim yorgunluğumdan falan da etkilenebilir diye korktum açıkçası..
Ezgib Rahtes yok benim bebeğim gelisim olarak önden gidiyordu iri bir bebekti 🤭32 haftalikken dönüp kanala girmisti korkma ben çok rahattim kendini iyi hissedersen gidebilirsin ben dinlene dinlene gittim İstanbulda yürüdüm gezdim baya belkide o yardimci oldu pisman değilim 😅
Akbulut Rahtes doğumumu yaşadığım yerde değil de memleketimde yapacağım ikisi arası arabayla yaklaşık 10-11 saatlik yol ve yola 36.haftada çıkacağım inşallah her iki doktorum da yolculuk için hiç bir sorun görmedi
Caglaak Rahtes bende memlekete gidecem otobüsle 32. Haftadan sonra olmaz dedi doktorum o yüzden ay sonu 32. Haftamda gidecem
Busraoz Rahtes Canım ben geçen hafta 30 haftalıkken karadeniz turu yaptım. Ama dönüş yolu bana bitmedi arkada uzanmama rağmen tansiyonum yükseldi. Zaten İstanbul’a geldiğimizin ertesi günü aşırı baskıdan acillik oldum şimdi de kalkamıyorum yerimden😅 Tabi benim bahsettiğim 13-14 saatlik bir yol ki saat başı yürüdüm. Seninki kısa zaten ama doktor diyorsa 🤷🏻♀️