Srn18 Dyson marka elektrik süpürgesi istiyorum ama hangi modeli seçeceğim konusunda kararsızım yardım eder misiniz dyson model kullanıp ta model önerisi olan ??
Mysteryyy Srn18 lemux ben de dyson cinetic big ball pro2 kullanıyorum uc yıldır ; arkasından vileda yapmak bile gerekmiyor.
Burcu16 Srn18 al hangi modelini alırsan hiç pişman olmazsın üşengeçliğim geçince bakacam benimkinin hangi marka modeli olduğuna 😀
Muallimehanim Srn18 Ben Dyson Big Ball Animal Pro2 kullanıyorum. Ve çok memnunum. Kendi küçük marifeti büyük 😀 Fiyatı baya tuzlu tabi
Kucukannee Şu temizlik avcılarının kullandığı model vardı ama çok çabuk toz haznesi dolar diye düşünüyorum..
lemux Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro 2 kullanıyorum. Her süpürüşümde içinde topak topak toz birikmiş oluyor. Çok memnunum. Ben aldığım zaman bu kadar pahalı değildi. Üst model diye almıştık. Pişman etmedi.
Denizbozok Animal modelini kullanıyorum belki köpek sahipleniriz demiştik ama o kadar artmış ki fiyatlar bi alt modeli vardı parke onu alabilirsiniz Çekim gücü iyi hazne bayaa iyi doluyor bu toz nerden geliyor diyorsunuz ama şu anki döviz kuru ile bu kadar para verilmez diye düşünüyorum philips de alabilirsiniz