Busra_24 @M_agayeva bence acele etme biraz daha bekle canım. Hatta sabredebilirsen adetin gecikince yap bence.
Tazeanne0134 Busra_24 ortadakinde biraz belli ama adetin gecikmediyse acele etme derim biraz daha bekle negatif çıkarsa üzülürsün diye söylüyorum 😊 ama inşallah vardır hakkında hayırlısı olsun inşallah canım
Nuraslanklc Busra_24 bende öğrendiğim de adet günümdü aynı bu ortadaki gibiydi aşırı silik göz yanılması falanmı diye akşama bidaha yapmıştım😅
Busra_24 @Tazeanne0134 adetim gecikti canım ama adetlerim düzensiz o yüzden tahminen 10 günlük gecikmede yaptım o testi daha önce ki testlerde cizgi hic gormemistim o yüzden sizinde gorusunuzu almak istedim yarın sabah testi tekrarliycam bakalim☺️
Tazeanne0134 Busra_24 ay hadi inşallah canım hayırlı haberlerle gel bize Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah
Busra_24 @Nuraslanklc hiç sorma canım bende eşime gösterip durdum görüyomusun burdan gözüküyomu şurdan gözüküyo mu 😁
Nuraslanklc Busra_24 cidden bende öyleydim bide akşama yaptığım daha silik çıkmıştı dayanamadım acile gidip yalandan midem bulanıyor yok kasığım ağrıyor diye belirti saydım da kan testi yaptırdım🤣🤣
Elosunannesi Busra_24 Busra_24 altta ki ve ustekindw bisey yok ama ortadakinde silik bi cizgi bende gordum inslah hamilesindir canim
Mrvdmrbs AlpYus normal test mi yaptınızyoksa erken yapılan testler var ondan mı. Hayırlı olsun bebeğiniz sağlıcakla inşAllah..