Busra_karadag elf0 yarın ilk işim nane yagı almak olucak migren bantları var annem kullanıyordu ama o pek faydasını görmedi o yuzden almadım inşallah biraz iyi gelir tşk ederim
Busra_karadag Kbrbydkk kahveyi hiç sevmiyorum içemiyorum bile biraz dah geçmezse onuda içiçem şifa olur inşallah
Kbrbydkk Busra_karadag inşallah bende sevmem ama baş ağrısını cekmektense o daha iyi diye düşünüyorum 👍😚
Busra_karadag Kumru_ elimden geldignce laranlık ve sessiz bi odada kalıyorum boyle olunca ama migren azınca hiç bişey fayda etmiyor
Deletedmom133 Busra_karadag canım nemli tülbent bağla ve karanlık odada uyu ikincisi ayaklarını soğuk suya koy ensenade buz koy çok faydası var tatlım he birde kahve icmeni tavsiye ederim azda olsa
Muhendisannee Canım benim de aynıydı, ölücem sanıyordum ama Parol içmek yerine acilde Parol serumu damardan yapıyordu doktorum en azından geciyordu ilaçla bekle ki geçsin ama tabi doktun onerirse damardan yaptır benimki tavsiye değil sadece ben öyle yapıyordum yine de en iyisini doktorun bilir Allah yardımcın olsun ilerleyen zamanlarda geçiyor emin ol bu kısa bı süreç gibi dusun