Fatmanur122 Merhaba hanımlar 6 haftalık hamileyim son 3 gün arttı bu durum aşırı mide bulantım ve hiç birşey yemek istemiyorum çok halsizllik var ve belimde agrı var bu durumu yaşayanlar veya neden olur doktora kalp atışı için 1 hafta sonra gidicez
_vesileaksoy Fatmanur122 ben 5+4 teyim onceden ara ara midem bulanirdi sabahtan beri geçmeyen bir bulantim var bel agrim simdilik iyi ama kasik agrisi zorluyor arada onun disinda halsizlik cok var elimi kaldircak halim yok
Durusare Fatmanur122 5+5 çok halsizim ayakta uyuyorum midem bulanıyor ve belim ağrıyor 3 gün oldu başlayalı bu sıkıntılar
nilly Fatmanur122 malesef canım normal belirtiler bunlar, herşeyin yolunda gittiğini gösteren bulantılar 🤭
Mervesbaby Fatmanur122 CAnım bunlar çok normal karın ağrın çok şiddetli mi parlak kırmızı lekelenme yoksa telaş olma. Şuan kese büyüyor rahim genişliyor. O ağırlar o yüzden. Bel ağrısı mide bulantısı hepsi çok normal. Ben 17. Haftaya kadar istifra ettim.
Fatmanur122 _vesileaksoy bende aynıyım canım bende kabızlıkta var ya inşallah şu kalp atışını bir duysak 😌
_vesileaksoy Fatmanur122 cok sukur kabizlik cekmedim kayısı suyu ve misir tuketiyorum cok onunda etkisinden heralde . Aynen hayirlisiyla duysakta icimiz rahatlasa