Neronero Burcucks merhaba 13.haftada banada aynı şeyi söylediler fetal dna yaptırdım çok şükür temiz çıktı,16.haftada kontrole gittiğimde de doktor ultrasonla baktığında geçmişti çok şükür🙏🏼
Neronero Burcucks Böbreğinde idrar birikmesi ve kalbinde parlaklık vardı ili bulgu bir arada olduğu içinde doktorum fetal dna istemişti,içiniz rahat olsun,ilerleyen haftalarda geçiyor ☺️🙏🏼
Burcucks Neronero gecse bile geni değişmediği için risk olabilir demisti doktor bnei perisan ettiler ama suan cok şükür icim rahat bebegim sağlıklı olucak inşallah öyle dua ediyorum 🙏
Neronero Burcucks ilk kez böyle bir şey duyuyorum,doktorunuz çok patavatsızmış,içiniz rahat olmayacaksa fetal dna yaptırın derim,genlerine bakılıyor zaten bu testle,biraz maliyetli ancak değer.Kafanızdaki soru işaretleri gidiyor.
tgcasyada Gunay_18 anladm bende belki dogum yapmıştır bilgi alayim dedim. Kac haftaliksnz ? Benimde bebegime arsa teshisi konuldu o yuzden yazdım sagliklica alalim insallh evlatlarmizi kucgmza
Gunay_18 tgcasyada arsa o kadar önemli busey deyil öyle çok insan var he şöyle bı durum olursa bebek büyüdükçe ilerleyen zamanlarda nefes alıp verme de zorluk çekerse onu düzelte biliyorlar şuan37+2 deyim makat geliş hala suyuda çok azalmış sezeryan olabilir bu önümüzdeki hafta
tgcasyada Gunay_18 allah hayrlsini versin canm insallah bende 35+4 erken dogum riskim var 36ya tamamlamaya calsyrz 33 ten beri kasilmalarim var ve suyum az ciger gelstrci falan vuruldu cok şükür bu haftayi gördük 36 yida gorursek suyuna gore bende sezaryen olcam sag salim alalim insallah kucagmza
Gunay_18 tgcasyada amin inşallah cnm benim de bayadir suyum az ama bebeğim küçük olmasına rağmen hiç ciğer geliştirici vurmadilar benim de erken doğum riskin vardı ama 37+3 suan havuç suyu portakal suyu fayda etmedi aramızda fazla bişey yok ben sürekli hareketlerini kontrol ediyorum suyu çok sınırda dedi ozeldeki doktorum Zeynep Kamil de fazla ilgilenmiyorlar ama doğum mecburen orada olacak inşallah sağlıkla alalım melekkerimizi kucaklarimiza inşallah 🙏🙏
tgcasyada Gunay_18 haftan ilerlemis canm en azndan kritik zamani aşmışın sende benim 33te vuruldu ciger gelstrci kasilmalarm Cok olunca birde ilk hamilelgmdede 34 te dogum yaptm o yuzden Doktrm vurdurdu.. benmde baştan beri az suyum hep sınırda ilerledik bende havucu denedim ama olmadi canm cok sukur geldik bu zamanlara arsa var sadece can skan iste allh yardmcmz olsn insallh canm doğumdan sonra da yaz olurmu haber ver merak ederm
ilkaygulr isyo bende özele gitmiştim detaylı da bana neler dedi diyalize bağlanır bir böbreğini kaybeder anne karninda ameliyat yaparım erken alırız dedi ben yıkılmışım devlete gittim perinatolojiye doktorum dedi ki bana ne olursa olsun bebeğini kucağına alicaksin ve sadece ufak bir operosyan olur olursa ama doğunca geçme ihtimali çok büyük dedi vaktinde doğum yaparsın erken almaya gerek yok dedi beni çok sakinleştirdi