Blackkcat Deletedmom00170 kaçırırız korkusuyla🙈soermde sıkıntı yoksa her gün önerdi dr,sperlerin hareketinhızlanırmış
Deletedmom00170 regli olmayı seviyorum arkadaşım olmuyor çünkü çok şükür diyorum Allaha beni sağlıklı yetiştirdiğin için🤗 bir yerdeokumustum Belki de Anne oldugumuzda tüm regl sancılarımıza minnettar olucaZ🤗 bilindiği üzere regl olmazsan anne de olamiyorsun😔
Deletedmom00170 Blackkcat reglime 22 gun var 19u Mor 💜 Şey gelirse ovülasyon testim hemde pepappı test ederim💙
Deletedmom00170 Bilgisi olan varsa cevaplasın Lütfen 😍 Regl olmak sağlıklıdır değil mi? kist miyom Allah korusn herhangi birşey varmıdır?
fadimeozbas @Deletedmom00170 Bacım doktordan geldik hala yüzüstü cinsiyeti göremedik doktor kız olabilir dedi ama ben bi çıkıntı gördüm sanki 😄 resimag.com/p1/152494c64cf.png
fadimeozbas @Deletedmom00170 Bacım doktordan geldik doktor cinsiyeti için 1 ay sonra bidaha bakalım kıza benziyor dedi ama ben bi çıkıntı gördüm sanki 😄 https://hizliresim.com/gPp61N
fadimeozbas @Deletedmom00170 İnsan alışveriş yapmak istiyor kız da bizim erkek de ama gidip almak istiyorum cicilerini🤷🏻♀️