mervella Selam kızlar,birşeyler yerken alt karında bi titreşim hissi oluyor ama her şeyi yerken değil belirli şeyleri tüketirken oluyor. 11 haftalığım bu haftalarda bebek hissedilmez biliyorum ama ne bu yaşayan var mı ?
Sermec mervella canım titreşim gibi degılde sankı bazen baloncuk patlaması gıbı mı desem damar atması gıbı mi desem bana da oluyor ben de 11 haftalık hamıleyım ama bu neden oluyor BIlmıyorum 🙂
E_NC mervella canım benim ikinci gebeliğim 11+5 ten beri hissediyorum arada kıpırdadığını tekme gibi değil tabi. İkinci gebeliklerde erken hissedilebiliyor
BirVeraAnnesi35 defne55 31 haftalığım bnde de oluyor neden oluyormuş ama bilginiz var mı sanki titreşime alınmış telefon gibi oluyor😊
defne55 BirVeraAnnesi35 valla canım burda okumuştum bi arakadaşım doktoru bebek kordonunu tutup çektiği için oluyor demiş ama bende tam bilmiyorum doktoruma gidince bende soracagim😊
Aysmnv35 defne55 bende de arada böyle bi kaşınma hissi oluyor içten ama gıdıklıyor bisey beni 16 haftadayım bebeklerimi mi hissediyorum acaba 😂
defne55 Aysmnv35 ah ah ilk zamanlar bende öyle heyecanlıydım valla şimdi 30 haftalık oldum gece öyle bi tekme atiyo ki canımın acısına bağırarak uyanıyorum 😂😂
Aysmnv35 defne55 Ahahaa ozaman bebek hareketleri bunlar sevindim Ya 😂😂benim sağdan soldan dalacaklar gibime geliyor 😂😂