Aysegulll94 Kızlar selam ☺️ Azönce kontrole gittim bebeğimin kilosu 2.222 çıktı 34+3 için szce nasıl doktorum haftanla uyumlu dedi. Sizlerin nasıl?
Kerem_alyadua Aysegulll94 tam 34de 2331di kilosu boyuda 48cmdi bizede az dedi doktr kac kilo olmasını bekliyor acaba anlamıyrm
menekse27 Tgce16 Doktorlar bir tuhaf ya ben 32. haftamda gittiğim de bebek 2 kg karın çevresi geriden geliyor demişti çok moralimi bozmuştu
Aysegulll94 Serapynr maşallahh benmkimi az senınkımı çok bılemedım😁☺️Amann saglıklı olsunlarda kilonun önemi yok ☺️
Serapynr Aysegulll94 canım benim 3. Bebeğim.her bebek bir öncekinden kilolu doğuyormuş öyle dedi doktor 😁
Sude26 Serapynr benimki tam tersi ilk kizimin kilosu onde gidiyordu simdikininkide normale gore geriden geliyor
Tgce16 menekse27 kilosuyla ilgisi yok canım karın çevresi ölçümü ayrı değerlendiriliyor kilosu iyiymiş maşallah, mesela bizimde bacak uzunluğu bir iki hafta geriden geliyor
menekse27 Tgce16 Bana bir sürü şey söyledi yemem gereken, bizim kızımızın sizinkinin aksine bacak boyu uzun, baba uzun olduğu için Ben çok takmıştım ilk söylediğinde ama buradan da takip ettiğim kadarıyla normal kilosu kızımın
Aysegulll94 Kerem_alyadua doktorların bazıları harbı tuhaf maşallah gayet iyi bnmkinden çok bnm doktorum bıle normal iyi dedi
Hnfe Kerem_alyadua ben 31+2de 2.380 gr 48 cm.boyu demisti iri bebek.dedi yarin komtrolde 33 +4 oluyo bakalim.bana yine ne diycwk