Mrb annisler allahima şükür bende mucizeme kavustum 26 şubat günü doktor randevuma gelmistim herşey normaldi sonra nts ye girdim sancim çıkmış ve ve ayni anda nisanim gelmişti ebe çatı muayenesi yaptı ama açılma yok tu geri eve geldim 27 şubat günü hicbir sancim yokdu ama saat tam aksam 18 de suyum gelmeye başladı ama sancim azdı bekledim saat sekiz gibi beş dk da bir girmeye başladı ve doktora geldik hemen açılmaya bakdilar saat dokuz da tam 2 cm acilmam vardı bana hic suni sancı falan vermediler saat 12 de 5 cm oldu sonra saat 3 de 7 cm oldu saat 5 de de tam 10 cm acilmam oldu ve ebe 1 saat daha bekleyip doğum haneye gidelim dedi saat 6 da doğum haneye girdim ve zorlu bir süreçten sonra çünkü ilk gebeligim ve ikinmayi bilmiyordum zorla da olsa tam 07:08 gece bebegim doğdu hemen aglattilar sildiler tam 2.800 gram doğdu ama doktor bir gün önce ultrasyonda 3.400 gram demişti ama olsun allahima şükür su anda ikimizde cok iyiyiz ve dünyanın en güzel duygusu yok normal doğum zor falan demeyin evet zor ama bebeginizi kucağınıza aldığınızda hepsi bitiyor allaha şükür ler olsun