Zeyno16 Kızlar 31+4 haftalık oldum dünden beri kaburgamda bi ağrı vardı sabhda batmayla uyandım. Şuan sağ tarafıma yatamıyorum. Kaburgam batıyo sanki☹️ Başına gelen varmı
Melbas Zeyno16 31+4 ikiz hamileyim yaklaşık iki haftadır öyle bir kaburga ağrım var ki gece uykularımdan uyandırıyor. Oturamıyorum,eğilemiyorum,ayakta duramıyorum kaburgalarım batıyor anca uzanacağım. Cok zor. Rabbim yardımcınız olsun. 😔
yagmurkar Zeyno16 bu haftalardan sonra bebek iyice büyüdüğü için ve yeri daraldığı için kaburgaya baskı yapıyor. Normal bir durum zaman zaman bebeğin pozisyonu değişirse ağrınız artar ya da azalır merak etmeyin
sumbul7777 Zeyno16 Benim de vardı sağ tarafımda sancım falan vurdu hatta Ambulansla acile gittim çocuk idrar keseme baskı yapmış böbreğimin o tarafa agrı o yüzdenmiş 3 gün hastanede yattım kanımda enfeksiyon falan çıktı geciktirme hastaneye git
Nghndp Zeyno16 bende 27 haftada olmama rağmen sağ tarafım kaburgam bi anda batıyo ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum ultrasonla bakıldı bseyde çıkmadı ama hala ağrıyo :(
Ygll Merhaba ben 21 oldu doğum yapalı sağ göğsümün altındaki kaburgam inanılmaz ağrıyordu nefes dahi alamadığım zamanlar oldu. Bebek büyüdüğü için baskı yapıyo ondan oluyo. İnanın hala dokununca sızlıyo.
Zeyno16 1ay önce sol böbreğimde büyüme var dendi onun sancısını çektm. Şimdide sağ kaburgam bu kız sağ sol canımı yakıyo😃