Rabiaaks24 32 haftalık gebeyim bebegım bıraz zayıf hiç iştahım yok bişey yemek ıstemıyorum önericeginiz bireyler varmı balık hapı yada vitamin hapı
elifeyy Rabiaaks24 benimde hiç iştahım yok sütle günü geçireceğim elimden gelse:( vitamin balık yağı da içemiyorum hap yutamıyorum:( yutabilitorsan balık yağı bebeğe iyi geliyormuş diye okudum hep
Kumru_ Rabiaaks24 canım onu doktorun önerir.Ama hiç bi vitamin normal beslenmenin yerine geçmez bebegin için kendini zorla biraz🌸inşallah düzelir iştahiniz🙏
Betzm Rabiaaks24 bende aynı haftadayım benimde iştahım yok kendime resmen nazarım değdi çok yiyorum diye diye hiçbirşey yiyesim yooook
Ssedaxx elifeyy doktorumun bana verdiği bi hap var özel olarak satılıyor ama içinde herşey var balık vitaminler vs iyi geldigini düşünüyorum belki öyle bir takviye olabilir
Ssedaxx elifeyy yumuşak bi kapsül kolay yutuluyor negesis mi ne adı tam okunmuyor italik yazı kaptaki
Ssedaxx Rabiaaks24 doktorunuza danışın ama ben en başından beri kullanıyorum haftamız aynı bebegin gelişimi iyi dedi bende çok bişey yiyemiyorum
Betzm Rabiaaks24 zorla meyve yiyorum kilo aldıracaklardan süt içiyorum kaşarı öyle yiyorum havalardan bence