Buskprl Merhabalaarr aranıza bende yeni katıldım ☺️ Hamile ve tecrübeli annelere sormak istediğim çoook konu var 🙈 Hamile olduğumu yeni öğrendim ve 5 haftalıkmış🤩 Haliyle hemen dogum ve kontroller için hastane araştırmasına giriştim lakin pek bilgili olmadığım için kafama yatan biryer olmadı. Ankarada yaşayanlar siz hangi hastanelerde kontrol yaptırıyorsunuz ve doğumu hangisinde düşünüyorsunuz acaabaa 🙈 Birde özel hastanelerde doğum fiyatları çok uçukmuş ve doğum sigortası diye birşey varmış. Yaptırıp da memnun kalan ya da bu konuda bilgi tavsiye verebilecek var mı 🤗🤗 Çok uzun yazdım sanırım heyecanıma verin 🙈
Ecrineslem İlhami gül beye denk gelirse randevu biraz sıkıntı yoğun oldgu için ama geneli iyi dr.ların
Symm Devlet hastanesi olarak gataya şehir hasttanesine cok iyi diyolar ama özel olarak bn ilk dogumumu çukurambar koruda yaptım asırı memnun kaldm sadece suan gercekten fiyatlar ucuk
Mutlu_anne2 Cebeci tip Fakültesi çok güzel canım yarı özel yarı devlet hastanesi ben doğum haneye de girmiştim ter temin ve cok ilgililer 19 haftadan sonra gebe kabul edilmiyor ben 21 haftalik olacağım yarın eşimin arkadaşının bi tanıdığı ameliyathanede çalışıyormuş sağolsunlar randevu aldı yarın gidicem