[silindi] Kızlar bi önceki postumda demiştim şevket yılmaza gidiyorum ama özelde Doğum yapmak istiyorum diye fikrim tamamen değişti ve şehir hastanesine yöneldim çok güzel şeyler duyuyorum orasıyla alakalı Doğum yapmış birisi varmı şehir hastanesinde bana yardımcı olsa 🙏🏻🤗 20 haftalık hamileyim 22. Haftamda Şevket yılmazdaki doktorum gel detaylı ultrasonunu yapalım dedi ama ben şehir hastanesinden bi doktora randevu alıp onunla devam etsem olur mu bu haftadan sonra bakmamazlık yapmazlar değil mi ?
Aysegulll94 Bakarlar neden bakmasınlar hatırlıyorum eski postunu hatta bnde sana şehir hastanesini önermiştim 😊 bende çok guzel şeyler duydum guzel temiz bir hastane. Randevuyu hemen almalısın çnku çok zor bulunuyo şuan en erken 19 veya 25 eylülde vardı randevu. Özlem hanıma gitmiştim bir kere rapor için çok tatlı kadındı ona almanı tavsıye ederim☺️
[silindi] Aysegulll94 detaylı ultrason için bi kızı Şevket’e yollamışlar burda yapmıyoruz diye gerçekten öyleyse detaylıyı yaptırır öyle gider randevu alırım diye düşündüm 😊 valla bazen kafam öyle karışıyor ki 😏
Durubebek Bugün karşı komşum bahsetti şehir hastanesinde yeni Doğum yaptı kadıncağız perişan olmuş 4 gün sezeryan için bekletmişler bugün yoğun acil doğumlar vs var diye hemşireler surat beş karış kadının burnundan gelmiş Doğumu