Semrasem 39+6 oldum en küçük belirti yok niye gelmiyor doğmuyor bu oğlan anlamadım suni sancı almaktanda cok korkuyorum var mı günü gelen bekleyen napcaz böyle suni sancı alıp doğmayan sezeryana dönende çok iki acı birden mi çekmiş oluruz çok stresliyim 🤦♀️
Gokshe Semrasem 40+1 beklemedeyiz gelmezse ptesi veya salı suni sancıyla baslatıcaklar, kendımı hıc korkutmamaya calısıyorum güzel seyler dusunelım ki öyle olsun 👶🏻😊
Duygu_lu Semrasem korkulacak birşey yok canım 9 ay taşıdık bir gün yağmur yağacak o 🤗 sonrasını düşün misssss önce sağlıklı gelmesi için dua suni vs emin ol atlatılıyor unutuluyor bir gün sıkılacak dişler Normale odaklan sen gerisi Allahım takdir ilahisi 🌹
Ezel1323 Semrasem 39+3 benimde pzt kontrolüm var ağrı sancı da yok hiç gelmeyecekmiş gibi. Suni den bende korkuyorum genelde suni aldıktan sonra olmuyor sezeryana dönüyorlar ikini de çekmek istemiyorum kafam çok karışık ne olacak bu halimiz 🤦♀️
Semrasem Gokshe kaderdaşım 😀 benim gittiğim hastanede genelde suniyle başlatanlar doğuramayıp sezeryana alıyorlar iki acı çekmekten korkuyorum daha çok acaba benide haftaya mı atar hep bir merak korku heyecan
Duygu_lu Semrasem gülüm sezeryana geçiş yapanlar o an korku ile ıkınması gidip açılması duranlar korkudan emin ol korkma metanetli ol normal dogumda o anki rahatlama dünyadaki en güzel şey galiba bir anda kuş gibi olmak ve hemen Ayağa kalkmak 😊✋🏻
Dilanserdar Semrasem ah ah herseffinde lavoboya gidiyorum nişanmıngeldi diye sancı mı bu diye ama yok
SevalK Semrasem ben öneride bulundum çünkü başka türlü açılmamın olacağını sanmıyorum 35. Haftadan beri nstde sancı çıkıyor kasılma var en son 100 lere kadar çıktı 2 kez açılma muayenesi yaptık hiç açılma yok 🤷🏼♀️
Semrasem Dilanserdar aynen valla bir umut bakınıyorum sürekli oda yok yarın kontrolüm var çatıyı hep erteledim doktorda yarın yapıcagını doğumu tetiklememiz gerektiğini söyledi ondan desen ayrı tırsıyorum 🤦♀️
Semrasem Ezel1323 evet ya benimde hep gördüğüm saatlerce suni sancıyı çekip sezeryana dönülmesi niye gelmiyorki kendinden sancı sanki
ErenArden Bende 39+0 ım 40 haftayı geçmekten çok korkuyorum 😑😑 yok mu bir şey yapıpta faydasını gören doğumu kolaylaştıracak sancıları başlatacak açılmayı sağlayan bir şeyler