Cansusezgin Merve_osman canım bizde 20+4 günlük olduk bugün çok kuvetli değilde böyle kalp atışı gibi hareketlerini hissediyorum yatarken ilk gebelikde geç hisedilebiliyormus normalde bende daha yeni yeni histmeye başladım
Oglusum89 Merve_osman 27. haftamı dolduruyorum suan benimde ilk zamnlar az hissediyodum sonra haftan ilerledikçe hareketler sıklasıyor guclu vuruyor gobegını bıle oynatıyor dısardan birileride fark edebılıyo yani normal cnm
Sdagllce Merve_osman 21+1 olduk 4-5 gun once cok yogun hissederken hareketlerini 4 gundur hic hissedemiyorum dayanamadim bugun randevu aldim dr a gidicem 😔
Merve_osman Cansusezgin sadece 2 defa öyle çok hissettim başkada sanki bebek yok göbek büyüyor hareket sıfır 🤭
Oglusum89 Merve_osman Benimde ilk gebeliğim bende cok evhamlym cnm dün bile akıntım bıraz fazla oldu diye acaba suyummu sızıyo acaba böle mi şölemi diye diye kafayı yedim 🤣 en ufak şeyde bile endişe dıyuyosun normal
Oglusum89 Sdagllce o haftalarda bebek hareketleri dengesız olabılıyor cnm ben 23. haftamda doktora gttgmde doktor suan sen her hareketını hıssedemezsın onun demişti belkide hareket edıyodur ama sen hıssetmıyosundur güzel sonuclarla dönersin inşallah 🤲🏻