fatmacnylmz Oğlum için isim önerilerinizi okumak isterim eşim kürşat isminde kararlı ben çok gönüllü değilim ama onuda kırmak istemiyorum sizce tekmi kalmalı yanına bi isim daha düşünmelimiyim😊
Cnncyn Benim eşim Atilla ismini çok istedi en baştan beri.erkek çocuğu olunca babalar isim kendi koymayı istiyor.ilk başta alışamadım.sonra başka isimler aradık taradık Yok yok olmuyor başka isimde bulup beğenmedik... sonra ben zamanla Atilla ya çok alıştım.karnımı hep öyle sevdim.şimdi 8 gün sonra doğacak inşallah Atillamız 😊😊😊😊
fatmacnylmz Cnncyn aynı durum ne isimler söyledim ama değişmiyo fikri bu durumda banada alşmak kalıyo oğlu olduğu içinde onun içine sinen bi isim olsun dedim kızımın adını ben koyduğum için😊
Dorukunannesi95 Oğlumuz olacak son 50 gün :) kullanici adimdan da anlasilacagi gibi Doruk koyacağız 🤗 eşim babasinin adini koymakta çok ısrar etti tamam dedim ama bir süre sonra kendisi de Doruk diye sevmeye basladi🤗
fatmacnylmz Dorukunannesi95 bizde başta dedesinin ismini koyalım diye söylediler ama her isim kaderini yaşarmş dedi ablam içim bi huzursuz oldu öle oluncada kırmadı beni çok şükür😊