Glsm8928 Arkadaşlar 4,5 aylık hamileyim ve hala yumurta ,süt ,balık tüketemiyorum.Yumurtadan çok tiksiniyorum hala ev yapımı sucuk bile yiyemiyorum.En son 5 haftalık hamileyken yemiştim bunları.Benim gibi olan var mı ? Ya da sonradan yemeye başlayan .Cevizden bile nefret ediyorum .Ceviz yediğim zaman ilaç tadı geliyor 😑
Emine4478 Glsm8928 ben de şu an 4 aylık hamileyim bu yazdıklarını hiç tüketemiyorum yalnız değilsin merak etme yani yapacak bi şey yok dr a gittim geçer diyor akışına bıraktım bende 😔😔😔
seymakumatarnsf Glsm8928 Salatalıktan tiksinmiştim canım bende o ayda. 8. Ayım bitiyor hala da yiyemiyorum ve yemeği de düşünmüyorum😊
Naghansuel Galiba ben şanslı olan kısımdayım 10+4 deyim hiç birşey den tiksinme dim yani bundan sonra tiksinme falan olur mu acaba öyle çok aşırı bulantım falan da olmadı rahat birr hamilelik geçirdim Allah a şükür
seymakumatarnsf Naghansuel Canım daha çok erken ama umarım hep böyle devam eder. Benim 12. Haftada falan başlamıştı yanlış hatırlamıyorsam ve 1 ay kadar sürdü. Umarım senin öyle olmaz🙏🏻🙏🏻
Naghansuel Umarım ama sanki olmayacak gibi şu ana kadar bebeğimi görmesem hamile olduğuma inanmıyacağım çünkü gerçekten hiç birşey hissetmiyorum halsizlik bulantı kusma çok şükür olmadı hiç
Bambaman Naghansuel valla bende aynı durumdayım buda beni çok telaşlandırıyor.sürekli ultrasona girip bebeğimi görmek istiyorum😔
kbrbrhn16 Ne güzel ben 5 haftalıkken başladı herşeyden tiksinme şuan 9 haftalık oldum devam ediyorum ve malesef mide yanmasıda var bu yüzden doktorum Rennie Duo diye bir şurup verdi tek iyi gelen şey diyebilirim
LoveB Her şeyden tiksiniyorum 😝😞 sabah çökelik peynir akşamda yoğurt ve ekmek dışında hiçbir şey yiyemiyorum su bile içemiyorum 😞