Pdrcianne Yenianne26 bende merak ediyorum ne zaman karın büyümeye başlıyor 13. Haftamdayım hala dümdüzüm normal mi acaba zayıfım bide
Smraozn12 Yenianne26 16+3üm benimde belirginleşmeye başladı bu haftalardan sonra daha cabuk cıkıyo sanırım
yagmurmina12 15-16 hafta bittikten sonra hızla büyümeye başlıyor 😃 şuan 15+1 im baya belirginleşti karnım
Anemon33 Ben 53 kiloyla gebe kaldım 12.hafta bitince karnım belirginlesti. Şuan 33.haftadayız aldı başını gidiyo
Nemoanne Yenianne26 16. Haftadan itibaren rahim göbek deliğinin üstüne doğru büyümeye başlıyor,o çift kat göbek sonra tek göbeğe dönüşüyor 😄
Elininanasi Yenianne26 vah vah benim karnim ne kadarda buyukdu ya rabbim😂bakan en az 6 kilo dogacagini saniyordu😂simdi o karimdan hic birsey kalmadi cok sukur 😀 20li haftaalarda beliriyordu.38de kendjmden cok uzakdaydi😂
Eslina Yenianne26 bu hafta göbeğim çıktım bu aralar beni görenler daha yeni hamile olduğun b lli oluyor diyorlar29 haftalık hamileyim
Eslina Yenianne26 60 kilo ile hamil kaldım 66 oldum şuan bütün kilolarımıda son bir ayda aldım malesef😔
Sez19 Fiziksel yapi ve alinan kiloya gore değişkenlik gosterebilir kızlar 😉 30 Haftalık olduk ve artık her yerden hamile olduğum belli oluyor. Önceleri normal bir göbek görünümündeydi